За жени: Новата мода в носенето на обеци

Вие сте тук

No votes yet
жена с обеци

 

Може да е една от най-старите форми за украшение на човека, но скромната обица се е развила много от древността до наши дни. От обикновени обръчи до сложни форми днес, изборът става все по-труден.

А и самото носене на обеци много се променя. Ето какво обяснява за настоящите тенденции Бийни Мейър, експерт по бижута и основател на онлайн изданието за бижута In Detail.

Тя ексклузивно споделя с дамите кой именно е модерният начин да „облечете“ ушите си... А когато разберете как се носят обеци през 21 век, не забравяйте да си купите нов чифт от https://www.kojarti.com!

Стиловете се променят

Вече има всякакви видове, всякакви форми и цветове обеци. Изборът определено е доста труден!

Напоследък доста се очертава като мода носенето на бижута от кожа. Това е един вариант и за обеци, който можете още сега да изпробвате.

Смесвайте най-различни видове

Като говорим за разнообразие, трябва да споменем, че има една много важна промяна. И тя е, че вече дори не е нужно да сте с две еднакви обеци едновременно! Ако разполагате с няколко страхотни чифта, които просто обожавате и винаги ви е много трудно да изберете, сега вече няма за какво толкова да се главоболите.

Все пак е добре, макар и различни, обеците малко или много да си пасват стилово. Помнете, че колкото и смела да е модата през 2020 година, тя все още държи да сме елегантни и стилни!

Носете по една обеца

Това е една много обичана тенденция от миналото, която сега отново се връща на модния фронт. Можете без проблем да носите обеца само на едното си ухо и ви уверяваме, че така ще бъдете много интересни и арт. Ще правите силно впечатление и хората ще се обръщат след вас, завиждайки на смелостта и елегантността ви!

 „Смесете“ лявото и дясното ухо

Продължаваме с нетипичните визии! Както добре знаете, някои стилове са създадени специално за носене на лявото или дясното ухо и в някои случаи ще бъдат по-правилно изглеждащи, когато се носят правилно.

Сега обаче вие определяте правилата и имате пълното право да въвеждате свои собствени – с лява обица на дясното ухо и с дясна обица – на лявото ухо!

Обеци за всеки повод

Ако работното облекло призовава за по-скромен външен вид, трябва да ви е напълно достатъчен дори само един обикновен чифт. Но когато отивате на парти или на среща, можете да опитате с пискюли в ярки цветове!

Помнете нещо много важно: косата, гримът и деколтето са част от уравнението, така че се уверете, че изборът ви на обици се допълва с всичко останало във вас. И ако носите изящни обеци, осветете другите бижута - не е 25 декември, не сте елха и не е нужно да прекалявате.

Познавайте лицето си

Запознайте се с лицето си. Издърпайте косата си назад - както лицата с форма на диамант (ако скулите ви са най-широката част), така и сърцевидните (лицето ви се стеснява от челото до брадичката) трябва да изберат специални за формите си бижута.

Използвайте обеци, за да подчертаете най-добрите си характеристики

Точно както обиците могат да се използват за балансиране на лицето, те могат да подобрят най-добрите ви характеристики. Едни подчертават очите ви, други – челюстта и така нататък. Дайте свобода на най-доброто от себе си!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed