Статии

Вие сте тук

 Какви са предимствата на термосвиваемото фолио?

мъж покажващ палец нагоре

Термосвиваемото фолио е материал, който често се използва за нуждите на редица индустрии, благодарение на неговите отличителни качества.

Какво трябва да знаем при избор на хостинг компания

поддръжка на хостинг

Отдавна отминаха дните, когато при избора на подходяща услуга за уеб хостинг трябваше да се съобразявате само с широчината на честотната лента и дисковото пространство.

5 Ключови ползи от внедряване на системите за енергиен мениджмънт

енергиен мениджмънт

Днес енергийните разходи продължават да нарастват, а едновременно с това нарастват и различните законовите задължения, свързани с въглеродните емисиите и изменението на климата.

Какви са предимствата на гъвкавите опаковки?

Checklist yes/no

Както във всяка друга област от живота и индустрията в частност, методите  за опаковане и опаковъчните материали за развиват. Гъвкавите опаковки вече имат своите почитатели и тяхната популярност бързо се разраства.

Подарете си луксозна почивка в СПА хотел сред природата

Луксозна почивка с камина

Катарино СПА Хотел е всичко, от което се нуждаете за зимна ваканция!

Мобилни телефони - какви са новите тенденции

2020 - та е зад гърба ни, но тя ще продължи да оказва влияние върху тенденциите при мобилните телефони и през настоящата 2021.

Най-успешните начини да свалим килограми след празниците

начини да свалим килограми

Неизбежно, коледните и новогодишни празници винаги са свързани с наддаване на известно тегло. Това не е изненада, като се има предвид колко вкусни са традиционните български ястия и колко е приятно да ги похапваме, докато си почиваме у дома с най-близките хора.

Умни трикове за водене на успешни преговори

водене на преговори

Воденето на преговори съвсем не е лесно нещо и повечето хора не го умеят твърде добре, въпреки че такива ситуации ни се случват постоянно – в офиса, у дома, в училището на детето. Това красиво изкуство има своите тънкости, но най-важната е от тях е подготовката.

Страници


InformatorBG.comЗащо избрах хостинг в Jump?

InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed