Статии

Вие сте тук

Значението на точния превод на медицинско досие за безопасността на пациентите

лекар проверява медицински документи

В днешния глобализиран свят доставчиците на здравни услуги все по-често се сблъскват с пациенти, които говорят различни езици.

Малки кухни: практични решения за съхранение

Малки кухни: практични решения за съхранение

Когато метрите (или сантиметрите) са недостатъчни и не знаете къде да поставите съставките и приборите, с които да приготвите любимите си ястия. Няма нищо лошо в това да използвате въображението си и да бъдете много подредени в кухнята XS.

Пролетни имени дни и кошници с цветя като подарък за тях

Пролетни имени дни и кошници с цветя като подарък за тях

Пролетта е време за обновяване и прераждане, а за някои това е и време за празнуване на имените дни на любимите хора. В България имените дни са важен празник с традиции и обичаи, особено пролетните.

6 съвета за грижа през бременността

6 съвета за грижа през бременността

Между жената и бъдещото ѝ съкровище, което расте в нея, има постоянна комуникация. Всяко действие на майката оказва влияние върху развитието на плода. Например, ако майката практикува спокоен спорт, това способства пренасянето на кислород към клетките.

По какво се отличават потребителските от бързите кредити?

пари в брой от бърз кредит

Кредитните продукти са едни от най-често срещаните финансови продукти, предлагащи се днешно време. Бързите кредити Vivus и тези от подобни небанкови кредитни компании не са рядкост и почти всеки e чувал или е опирал до кандидатстването за такъв.

Преодоляване на езиковата бариера: Английски преводи за развитието на бизнеса

Английски преводи за развитието на бизнеса

Все повече и повече българският бизнес се стреми да разшири дейността си и да навлезе на нови пазари, но езиковите бариери могат да представляват значително предизвикателство.

Кормилно управление на автомобила: как работи и най-често срещани проблеми

Кормилно управление на автомобила: как работи и най-често срещани проблеми

Кормилното управление на автомобила е механизъм, който трябва да бъде поддържан добре и много акуратно, за да може да гарантира добро представяне и преди всичко да осигурява безопасност при шофиране.

Как да сглобите наргиле у дома: Ръководство стъпка по стъпка

Как да сглобите наргиле у дома

Пушенето на наргиле се превърна в популярна социална дейност през последните години и много хора обичат да пушат наргиле в уюта на собствените си домове.

Страници


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed