Статии

Вие сте тук

От каква възраст се ползват активните гимнастики

активна гимнастика за деца и бебета

Развитието на бебето е важно да протича по правилния начин. С всеки следващ месец, то придобива нови умения, също както и поведенчески особености, до годинката то вече може да стои стабилно и дори и да ходи.

Кога се пият имуностимулаторите - съвети от Хелтстор

здравословна диета плодове и витамини

От имунната система зависи всичко. Ако тя не функционира правилно, организмът ни ще бъде “беззащитен” пред болестотворните организми, които са навсякъде около нас.

Върнете блясъка и жизнеността на вашата коса

Жизнена женска коса

Най-популярният козметичен продукт, както сред жени, така и сред мъже е несъмнено шампоанът. Това е препарат, използван основно за почистването на косата.

Какво е добро кредитно досие

Терминът “добро кредитно досие” нерядко има определящо значение, когато става въпрос за теглене на заеми по каквито и да било причини.

Как матракът допринася за качеството на съня

нови матраци

Все повече хора изпитват затруднения да се наспят в следствие на забързания начин на живот, който водим през 21 век. Лекарите, които често говорят с пациенти по този въпрос, съветват да сменим матрака си още при първите симптоми на неспокойствие и умора.

Мебели по поръчка - защо да изберем тях?

ремонт на кухнята и мебели по поръчка

Всеки в живота си е стигал до момент, в който трябва да обзаведе чисто нов апартамент или да подмени мебелите в някоя от стаите на сегашния си. Тогава трябва да се вземе важното решение дали да изберете мебели по поръчка, или да харесате готови.

Какво да подарим на първокласник?

куп с красиво опаковани подаръци и надпис за теб

Първият учебен ден на едно дете е вълнуващ не само за неговите родители, но и за всички близки на семейството – баби, дядовци, лели, чичовци и т.н.. Разбира се, всеки иска да подари нещо на малчугана, което да му бъде от полза в училище. Но какъв да бъде този подарък?

7 правила за избор на рокли, които момичетата plus size трябва да забравят

Млада жена с къдрава коса и цветна дреха се облегнала на стена

Всяко момиче заслужава перфектната си рокля. Забравете за предразсъдъците и тръгвайте на пазар!

Страници


InformatorBG.com


InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed