Статии

Вие сте тук

Ремонт на апартамент с малък бюджет: практични съвети и трикове

Ремонтирано студио

Ремонтът на апартамент е процес, който може да изглежда скъп и сложен, но с правилно планиране и креативни решения, можете да осъществите желаните промени дори с ограничен бюджет.

Луксозен интериорен дизайн: тенденции и ексклузивни решения за изискан дом

Интериорният дизайн има силата да превърне всяко пространство в уютен и изискан дом. За тези, които се стремят към роскош и елегантност, луксозният интериорен дизайн предлага множество възможности за създаване на ексклузивни и вълнуващи интериори.

Дизайнерски смесители за вода: излъчвайте стил във вашата баня

Когато става въпрос за обзавеждането на банята, вниманието обикновено е фокусирано върху мебелите, плочките и аксесоарите, но една от най-важните и функционални части на всяка баня е смесителят за вода.

Как да направите по-светла своята баня с помощта на правилния избор на плочки

Плочки за баня

Осветлението и изборът на подходящи плочки играят ключова роля в това каква атмосфера ще излъчва вашата баня. Ако искате да направите пространството си по-светло и приветливо, правилният избор на плочки може да направи голяма разлика.

Подборът на гранитогрес: как да изберете правилната плочка за вашия дом

Антре с гранитогрес

При избора на гранитогрес за вашите подови или стенни настилки, важно е да се има предвид редица фактори, които ще определят не само външния вид на пространството, но и неговата функционалност и издръжливост.

Мебели за баня от естествено дърво: топлина и естетика във вашата баня

дървени мебели

Банята е свят на уют и релаксация в дома ни. Това е мястото, където се изплакваме от стреса на ежедневието и се зареждаме с енергия за предизвикателствата пред нас. И какво по-добро начало от обграждаща ни топлина и естетика на мебели от естествено дърво?

Как да различим бактериалната от вирусната респираторна инфекция?

Момиче с хрема

От края на есента до началото на пролетта е нормално да хората да боледуват от вирусни инфекции. Страдащите от тях обикновено се стараят от облекчат симптомите. При бактериалните обаче се налага и прием на антибиотици. 

Има ли разлика между гумите за джип, лек автомобил и офроуд?

Офроуд джип

Когато карате джип, изборът на правилните гуми може да бъде от ключово значение за комфорта и безопасността ви. Често обаче хората си мислят, че няма разлика между гумите за обикновен автомобил, за офроуд и SUV. 

Страници


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed