Водни бои - slanchogled.com

Вие сте тук

Рейтинг: 
No votes yet
Булстат (ЕИК): 
204653221
Телефон: 
+35929814856
Работно време: 
Понеделник до Събота 10:00-19:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Марин Дринов“ 12, 1504 София център, София
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Магазин за Арт, Хоби и Крафт Материали
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2017
Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали Магазини и пазаруване d58747b24e6d028a934b081c2e5868b4

Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали ООД предлага широка гама от материали за рисуване, като акварелните бои са нашата специалност. Ние предлагаме нашите клиенти голямо разнообразие от акварелни бои на най-добрите цени.

Нашите акварелни бои са изработени от висококачествени материали, което гарантира ярки и наситени цветове. Ние предлагаме нашите клиенти голямо разнообразие от цветове, за да могат да изразят творческото си вдъхновение на най-добрия начин.

Акварелните бои на Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали ООД са подходящи както за професионални художници, така и за начинаещи. Ние предлагаме гама от различни видове акварелни бои, включително метални бои, пастелни бои и флуоресцентни бои. Тези продукти са подходящи за използване в различни творчески проекти, като рисуване на картини, изработка на колажи и други.

В нашия онлайн магазин www.slanchogled.com можете да намерите голямо разнообразие от акварелни бои на различни марки. Ние предлагаме продукти на водещи производители в индустрията, които гарантират високо качество и дълготрайност на нашите продукти.

Ако желаете да разгледате нашите акварелни бои лично, може да посетите някой от нашите магазини в София и Варна. Ние имаме обучени и приятелски настроени служители, готови да Ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за Вашите творчески проекти.

Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали ООД е Вашият надежден партньор за търсене на най-добрите материали за рисуване и хоби. Ние предлагаме широк избор от бои, пастели, моливи и тънкописци за начинаещи и професионални художници.

За любителите на акварелите, ние предлагаме голямо разнообразие от продукти, включително акварелни бои, акварелни моливи и водни бои. Нашите продукти включват водещи марки като Winsor & Newton и осигуряват висококачествени резултати за всички художници, независимо от техния опит.

Ако търсите най-добрите акрилни бои, Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали ООД предлага голям избор от продукти, включително комплекти за акрилни бои, които са идеални за начинаещи. Нашите акрилни бои са налични в голямо разнообразие от цветове и са лесни за работа.

За всички, които искат да направят красиви проекти на стъкло, ние предлагаме бои за стъкло и боя за стъкло, които ще Ви помогнат да създадете уникални и изразителни творби. Нашите продукти са лесни за употреба и осигуряват дълготрайни резултати.

Ако сте фен на текстилните проекти, ние предлагаме боя за плат, боя за текстил, текстилна боя и текстилни бои. Тези продукти са идеални за декориране на дрехи, кърпи и други текстилни изделия. Нашите текстилни бои са налични в голямо разнообразие от цветове и марки и осигуряват дълготрайни резултати.

За любителите на пастелите, ние предлагаме голямо разнообразие от продукти за маслени и сухи пастели, които ще Ви помогнат да създадете невероятни творчествени проекти. Маслените пастели са предпочитан избор на много художници, търсещи интензивни и богати цветове за своите рисунки. Сухите пастели, от друга страна, осигуряват бързо и лесно покритие на хартията и най-важното - дълготрайни и ярки цветове.

В нашите магазини и на уебсайта ни www.slanchogled.com ще намерите най-добрите продукти за рисуване и хоби, като нашите опитни служители са на разположение, за да Ви помогнат да изберете точно това, което търсите. Оставете се вдъхновението да плиска и се насладете на безкрайните възможности за творчество с материали от Слънчоглед - Арт, Хоби и Крафт Материали ООД.

Адрес: ул. „Марин Дринов“ 12, 1504 София център, София; Тел.: 029814856


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed