Vinturbo

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.7 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
202947224
Телефон: 
0895400914
Работно време: 
Понеделник до Неделя 09:00 - 21:00
Основател на фирмата: 
Димитър Хаинов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, България
Ценови диапазон: 
22.99
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Проверка по VIN номер на кола
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2018
Марки: 
Vinturbo

Vinturbo е електронен сайт за проверка на VIN номера на колата. Това е нужно, когато колата не е нова и собственикът ѝ се нуждае от нейната история.

Какво е VIN номер?

Този номер е уникален за всяка кола и определя много неща. Състои се от 17 цифри. По VIN номера на една кола може да се разбере, къде е произведена колата, какъв е двигателят, кой я е произвел и още много неща. VIN номер, VinTurbo проверява именно по него, получават не само колите, ами и всички мотори и моторни превозни средства. Това е практика от средата на 1900 година, за да може да бъде идентифицирана всяка отделна кола. Самото поставяне на VIN номера може да стане на няколко места. Едното от тях е на арматурното табло от страната на водача. Някои производители обаче не са съгласни с това място на поставяне и го слагат на носещата греда от страната на водача. Може да е във формата на залепена бележка, може и да е нанесен перманентно. На тези две места може и да има номер, може и да няма. На шасито обаче задължително ще има.

Защо е толкова важен VIN кода?

VIN кода е идентичен за всяко превозно средство и заради това той се използва за запазване на информация за поддръжката и инцидентите, които тази кола е преживяла. По него могат да се разберат сервизното обслужване, колко километра реално е изминала колата, дали има някакви изменения, какви са екстрите с които е излязла от производството също така и заводският цвят. Този, който се готви да купи колата може да провери и колата е обявена за открадната в Европа. VIN номера е нещо без което всички тези неща биха били много по-трудни за проверка.

Какво не проверява VInturbo?

VInturbo няма да покаже имената на собствениците, нито последните, нито първите. Това е лична информация и тя е защитена. Освен това не цялата е информация е налична за всички коли, но това е от персоналните спецификации на превозното средство, не е зависима по никакъв начин от производителя на автомобила.

Много уебсайтове предлагат проверка на VIN номер, като основно твърдят, че е безплатно. Всъщност, те подмамват клиентите си да въведат данните на превозните средства и им пускат ограничен доклад с информация. Уловката е да поискат пълната цена на услугата за останалата част от информацията. Разчитат на това, че клиентите вече са си въвели информацията и ще им е по-лесно да го платят, вместо да повторят процедурата в друг сайт. По тази причина Vinturbo се гордее с прозрачността и цената, която е обявена на главната страница е единствената и пълната цена.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed