Викиват ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (6 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG160138003
Телефон: 
+359 32 643 219
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Основател на фирмата: 
Велин Сарелски
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. "Мостова" 3 Пловдив, Пловдив 4000
Ценови диапазон: 
Широк
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Електроника
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 1991
Марки: 
BEGHLER
VEMARK
PRO'S KIT
ANDELI
DURACELL
Викиват ЕООД Индустрия, Производство ca3ec489bb00201071b1b8f9c4d4c6c8

Фирмено представяне

Компания

Vikiwat ЕООД е създадена през 1991 година в Пловдив и от тогава до днес си е изградила име на водеща компания при вноса и продажбата на едро и дребно на продукти и елементи в областта на електрониката.

Компанията е водеща в своята сфера за Южна България, където името ѝ се свързва с коректност, компетентност, гъвкава ценова политика и бърза доставка на закупените от клиента продукти.

Мисия

Интернет магазин за електронни компоненти на Викиват ЕООД има за цел да предложи на своите клиенти възможно най-голямата продуктова гама от стоки и елементи за електрониката и осветлението. За да отговори на желанията и изискванията на своите клиенти и партньори, магазинът поддържа голяма складова и магазинна база и може да предложи много широка гама от електронни елементи, LED осветление, кабели, проводници, елементи за автоматизация и други продукти, свързани с осветлението и електрониката за бита и промишлеността.

Дейност

Дейностите, които развива Викиват ЕООД са внос, търговия на едро и дребно и сервиз на продукти и елементи от електрониката. В стремежа си да предлага колкото се може по-голямо разнообразие от качествени продукти на атрактивни цени, компанията работи с едни от водещите производители на електроника и LED осветителни тела като AKFIX, ALION, BEGHLER, BAHCIVAN, ANDELI, EMOS, OUTDO, STRONG .

Фирмата разполага и със собствена патентовата марка VEMARK и предлага продукти за електроапаратура и резервни части.

Сервизът за електроника, който от Викиват създават е, за да е от помощ на всички, които имат нужда от качествено сервизно обслужване на достъпни цени.

Цел

Стремежът на онлайн магазин за електроника е да продължи да осигурява всичко необходимо на своите клиенти. За да могат продуктите им да достигат до още по-голям брой потребители, от компанията продължават да разширяват каталога си с продукти и елементи от водещи производители на електроника.

Ценовата политика

От Викиват поставят клиента на първо място и поради това ценовата политика, към която се придържат е много гъвкава. За фирмата е от голяма важност да могат да предложат преференциални цени, отстъпки за количество или за редовни клиенти, както и ред други промоции, от които клиентите им да могат да се възползват.

Екип

Екипът, който обслужва е преди всичко квалифициран и компетентен не само да отговори на всички възникнали въпроси, но и да подходи индивидуално към всеки клиент, доставяйки му възможно най-детайлната информация и помагайки му да направи своя избор на елемента или продукта, който му е необходим.

Vikiwat е магазинът, в който всеки може да открие точно този продукт или елемент от електрониката, от който има нужда и да го получи на достъпни цени, бързо и коректно.

ВИКИВАТ - Когато става въпрос за електроника!

Повече информация за продуктите, които предлага компанията можете да откриете на https://vikiwat.com/.

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed