Вентилация - Коледжиков

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (5 votes)
Булстат (ЕИК): 
103000896
Телефон: 
0888526133
Работно време: 
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00, Събота: 9:00 - 14:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Васил Петлешков“ 12, 9010 Левски, Варна
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 1996
Марки: 
Коледжиков

Важно е да контролирате качеството на въздуха във вашия дом или офис пространство. Ето защо, като водещ доставчик на HVAC продукти, ние предлагаме богат избор от вентилационни уреди, за да поддържате вашите пространства свежи и комфортни. С нашата селекция от изсушители, цедки, охладители за вода и професионални вентилатори, вие можете да гарантирате, че всичките ви нужди са удовлетворени.

Предлагаме и пречистватели на въздуха, за да сте сигурни, че въздухът ви е безопасен. Дървообработващи машини от всички основни марки, като Atika и Bernardo, се предлагат в нашия магазин. Независимо дали търсите нов струг за дърво, верижни дълбачни машини фрези за дърво или комбинирани дървообработващи машини, ще го намерите в нашия магазин. Предлагаме и богата гама от аксесоари за дървообработване за всички ваши нужди. Ако имате нужда от надеждна металообработваща машина, попаднали сте на правилното място. Разполагаме с всички машини, от които се нуждаете, за да свършите работата. От шлифовъчни машини до менгеме и от стругове до машини за полиране, ние имаме машината за вас.

Ние предлагаме широка гама от решения за металообработващи машини за всички ваши нужди от металообработка. Независимо дали търсите да създадете свой собствен металообработващ цех или имате нужда от машини за производство на мащабни проекти, ние имаме подходящата машина за вас. Всички наши машини са изработени от качествени материали и са подложени на строги тестове, което гарантира, че ще ви осигурят години на работа без провал. Ние сме фирмата за всички ваши нужди от оборудване. Независимо дали имате нужда от мини багер или боядисваща машина, може да ги намерите при нас. Ние предлагаме качествени машини за всички ваши строителни нужди, включително мини багери и мини челни товарачи, както и машини за безвъздушно боядисване, пътна маркировка, машини за рязане на строителни материали и бояджийски пистолети. Разполагаме с електрическите инструменти, от които се нуждаете, за да завършите всяка работа. Независимо дали пробивате тухла, дърво или бетон, режете метал или просто търсите начини да улесните живота си, ние имаме електрически инструменти за вас! Разгледайте нашата селекция от бормашини, диамантени бормашини и перфоратори. С нашите помпи за чиста вода няма да е нужно да се притеснявате за качеството на водата.

Предлагаме широка гама от продукти от бензинови и дизелови помпи до дренажни и потопяеми помпи. Не се колебайте да посетите нашия уебсайт и да разгледате тези качествени продукти. Свържете се с нас днес!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed