Тони ДДД - Фирма за борба с вредители

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.5 (4 votes)
Булстат (ЕИК): 
205996123
Телефон: 
+359 879 403013
Работно време: 
Понеделник до Неделя 06:30 - 21:00
Основател на фирмата: 
Стоян Гоцев
Email: 
Уеб сайт: 

Борба с вредители Пловдив

Адрес: 
Пловдив
Ценови диапазон: 
15 - 60 лв.
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
борба с вредители, ддд фирма, договор за ддд, пръскане за хлебарки, пръсане за кърлежи, борба с гризачи, прогонване на къртици, прогонване на змии, пръскане за бълхи
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2020
Марки: 
Тони ДДД
Категория: 
Тони ДДД ЕООД Услуги 82e9ba1b375a841eaccda2e71ab16875
Тони ДДД ЕООД Услуги c7f9956b4803e92ae672d1f7195df7e2
Тони ДДД ЕООД Услуги 44329e71c3bd95f5e9f46ad3a67cc08f
Тони ДДД ЕООД Услуги 9aa60046018b4909d334e0a32e3c99fe

ДДД фирма за борба с вредители в Пловдив и Пазарджик

Тони ДДД е фирма за професионална борба с битови и складови вредители. Работим на територията на Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Панагюрище, Чирпан, Пещера, Велинград, Хисаря и други населени места в този регион. Предлагаме широк набор от ДДД услуги на нашите клиенти:

Пръскане срещу вредители вкъщи

Предлагаме еднократни обработки срещу вредители като хлебарки, бълхи, кърлежи, мухи, мравки, мишки, плъхове и други както във Вашия дом, така и на работното място. Разполагаме с висококачествени препарати за унищожаване на насекоми, както и добри репеленти за отблъскване на по-едрите вредители. Вижте нашите цени за пръскане срещу насекоми

В нашия уебсайт toniddd.bg може да откриете по-детайлна инфромация как точно стават обработките, а тук ще се опитаме с няколко думи да обясним срещу какви вредители обработваме:

Хлебарки - унищожаваме ги само с една обработка

Знаем колко неприятен вредител са хребарките, но ние имаме решение за тях. С нашите висококачествени професионални препарати ние унищожаваме хлебаркита само с една обработка, която може да Ви струва между 20 и 35лв в зависимост от това колко жилища във Вашата сграда обработваме наведнъж.

Кърлежи - пръскане на тревни площи с моторна машина

Опръскваме Вашите тревни площи с моторна пръскачка и така може да бъдете спокойни за цялата година напред.

Мравки - премахване чрез опръскване или поръсване

Селектирали сме специални препарати, с които следи от мравките не остават само няколко часа след пръскане или поръсване.

Бълхи - унищожаване с ефикасен препарат

Бълхите са труден вредител. Определено не си струва да се мъчите сами. Ние сме разработили своята методика за пръскане срещу тях. Така можем лесно да Ви отървем от тях дори само с едно посещение. Понякога обаче ако проблемът е по-голям не е изключено да се наложи втора обработка.

Мухи - моментално убиване чрез феромонови примамки

Само с едно намазване от тайната формула, която използваме мухите ще падат веднага след като отидат при примамката и това ще трае около 40-50 дни.

Гризачи - унищожаване с отровни точки

Отровите за гризачи са достъпни за всеки, но ние работим с професионални такива. Освен това има утвърдена методика на поставянето им така че да бъдат примамливи за тях. Мишките и плъховете са изключително интелигентни създания и сме сигурни, че все някога сте залагали отрови срещу тях, но не винаги сте постигали резултата, който търсите.

Къртици - прогонване чрез репелент

Къртиците разравят дворовете ни и за това ние се борим с тях. Те обаче са мили животинки и ние не ги убиваме. Използваме неотровен препарат, който ги прогонва завинаги от Вашия двор.

Змии - прогонване чрез репелент

Всяват ужас! Да, и нас ни е страх от тях, но пък разполагаме с невероятно ефективен препарат, който ги държи далеч от дома ни. За това не се колебайте да ни потърсите.

ДДД договор, по изискване на РЗИ и БАБХ

Основната дейност на фирмата се отнася до абонаментно обслужване на ресторанти, магазини, павилиони, хранителни производства, болници, складове и други бизнеси, които са задължени да имат договор за ДДД с фирма. В тези обекти извършваме необходимите обработки периодично, като всеки път изготвяме всички документи, които са необходими на проверяващите органи или одиторите. Вижте повече информация за ДДД договор в Пловдив и Пазарджик

Контакти с фирма за ДДД в Пловдив, Пазарджик и региона

Може да се свържете с нас на телефон 0879403013

Също така може да използвате мейл адреса ни: toniddd@gmx.com


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed