Термо Стил БГ

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
202912045
Телефон: 
0884 84 58 54
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Виктория Василева
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул.Любляна 38А
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Климатични, вентилационни и ВиК инсталации
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2014
Марки: 
Термо Стил
Термо Стил БГ ЕООД Магазини и пазаруване 92ae0debd43f06740ef95ddf69a628c3
Термо Стил БГ ЕООД Магазини и пазаруване 226f74e387824e0f2731502b68ccc45e

Термо Стил БГ

Климатични инсталации от thermostylebg.com

В нашия онлайн магазин ще откриете широка гама от климатични инсталации. Предлагаме хиперинвертори от производители на световно ниво, които старателно сме подбрали. С удобната платформа на сайта ни лесно може да решите какъв климатик е най-подходящ за Вас на база квадратура. В случай, че имате повече въпроси нашите специалисти винаги биха Ви консултирали, така че да вземете правилното за Вас решение. На всички наши клиенти предлагаме както монтаж на климатика, така и профилактика през годините напред. Предлагаме инвертори, хиперинвертори, сплит системи, подови, колонни, подово-таванни, конвенционални климатици, както и някои аксесоари към тях.

Вентилации собствено производство

Термо Стил БГ ЕООД разполага със собствена технологична база за изработка на прави и спирално навити въздуховоди, климатични камери, шумозаглушители, решетки, филтри, фитинги и др.Производството е съобразено със съответните изисквания и спецификации на инсталацията на всеки един проект. Свържете се с нас, за да изготвим подходящо решение за вентилацията на Вашата сграда. Предлагаме уникални решения, произведени от нас в България. Цените за вентилационните системи за на базата на запитване.

ВиК инсталации

Термо Стил БГ ЕООД е основана през 2014 г. с основно направление ВиК инсталации. Това е категория, в която ние сме експерти и можем да помогнем. Всичко, което трябва да направите е просто да ни позвъните, а ние ще предложим най-доброто решения за Вашия дом, офис или предприятие.

Отоплителни уреди

Освен климатични инсталации за Вашето отопление ние предлагаме и други отоплителни уреди. При нас можете да откриете радиатори, лири, конвектори, въздушни завеси и други. Тези продукти са налични в нашия онлайн магазин. Можете да ги разгледате и да откриете най-подходящия за Вас. Също така може да разгледате и нашите котли и бойлери, които също са подбрани сред най-качествените в световен мащаб. Също така предлагаме решиния за отоплението на Вашата баня, инфрачервено отопление и други уреди.

Соларни системи

Използвайте безплатната енергия на слънцето! При нас ще намерите най-изгодните слънчеви колектори, термосифони и други аксесоари към тях.

Други стоки, които предлагаме

С разрастването на нашия онлайн магазин имаме удоволствието да Ви представим и други стоки, които не са тясно свързани с отоплението и охлаждането на дома Ви. Такива стоки са например велосипедите, от които имаме много. Също така предлагаме фитнес уреди, както и някои мебели за дома и стоки за градината Ви.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed