Създайте модерен дамски гардероб

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Момичета с нови дрехи

Как да създадете успешно модерен гардероб?

Есента наближава и при прегледа на елементите на вашия гардероб откривате костюм, който не ви харесва, чифт блузи, които не са подходящи за дамски костюми, панталони или пола, които също пристягат корема и бедрата ви и намекват, че е време да отслабнете. Или напротив, вместо на талията са на нивото на бедрата, защото са закупени по времето, когато сте се придържали към правилата на здравословното хранене и сте ходили на фитнес.

За пореден път внимателно прегледайте гардероба си.

Внимателно разделете нещата в няколко категории. В първата може да поставите нещата, които носите често, които обичате и в които се чувствате комфортно. Във втората категория поставете тези, които се обличат рядко, но са твърде скъпи, за да се разделите с тях. И в третата категория остават нещата, които не отговарят на никои от изискванията. Тях ги отделете, защото те следва да направят място на нови и актуални тоалети. Част от тях може да приберете в някой килер, друга част може да занесете за преправяне при добър шивач, а тези, с които чувствате, че може да се разделите, е най-добре да предложите на нуждаещи се. Ако сред тях има дизайнерски облекла и аксесоари, може да се опитате да ги продадете на търг онлайн.

Какво се получи?

Почти с увереност можете да кажете, че нещата, които обичате, се оказаха много по-малко от останалите. И дори нещата, които често носите, в най-добрия случай  са половината от всички облекла в гардероба. Може би, сега вече разбирате защо постоянно сте изправени пред почти всекидневния досаден избор: "Какво да облека и с какво да го нося?".

За да излезете от този кръг на въпроси от типа какво да носите, отделете време, за да определите и успешно изберете своя стил на дрехи и обувки, основната ви гама от цветове и направете списък на нещата, от които се нуждаете за вашият модерен гардероб. Физическите магазини, а напоследък и онлайн магазините предлагат достатъчно разнообразен асортимент, сред който може да създадете удачни тоалети и всяка сутрин бързо, лесно и удобно да се приготвяте за нов и успешен ден.

Източник: Mes.bg


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed