Строителни материали от Ташев Галвинг

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
130358417
Телефон: 
0899908615
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:30-17:30
Email: 
Адрес: 
София, бул."Климент.Охридски", 68
Ценови диапазон: 
5000 лв.
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
50-100
Основна насоченост на бизнеса: 
Търговия със строителни материали
Дата на регистрация на фирмата: 
August, 2018
Марки: 
Ташев Галвинг
Категория: 

Ташев Галвинг ООД е една от най-големите фирми в България, които се занимават с търговия със строителни материали. Горди сме да заявим, че през годините изградихме добър имидж и огромна клиентска база, наброяваща няколко десетки хиляди. Компанията ни е доверен партньор на множество малки и големи строително-ремонтни фирми, които снабдяват дейността си с нашите качествени продукти на разумни цени. Освен това, от нас пазаруват и хиляди клиенти, търсещи оборудване и материали за ремонт на собствения си дом. Стараем се постоянно да предлагаме разнообразие от продукти, което да задоволи всички потребности на нашите клиенти. Започнахме дейността си още през 1994г. и само за три години успяхме да изградим три големи складови бази. Продължихме да се развиваме и да отваряме нови складове, магазини и други обекти из цялата страна. От известно време разполагаме и с удобен и практичен онлайн магазин.

В продуктовата ни гама влизат най-различни стоки за строителство и ремонт – както за професионалисти, така и за „направи си сам“. При нас ще откриете качествени бояджийски продукти и такива за ремонт на дома, включително и ВиК, изолации, крепежни елементи и други. Продаваме и разнородна електроапаратура и електроматериали. Основен фокус в продуктовата ни гама е поставен върху професионалните машини, които предлагаме. Най—търсени са тези за дървообработка, работа с бетон, за рязане, завинтване и изстъргване, за фрезоване, трамбоване и уплътняване и други. Продаваме, също така, градинска, горска и земедлска техника и различни продукти за поддържка на двигатели и по-сложни вентилационни, охладителни и електрически системи. От нашите магазини и представителства може да бъде закупена дори и тежка строителна техника и механизация.

Основните ни бази се намират в град София и град Ямбол. Там разполагаме с големи и просторни магазини, както и складове. Имаме и шоурум в Ямбол, където обръщаме внимание на най-новите ни предложения и най-интересните решения в сферата на строителната дейност. Споменахме и онлайн магазина ни, който напоследък се превърна в основния ни източник на клиенти и продажби. С цел максимално пълно и качествено обслужване предлагаме и професионален сервиз на строителна техника – както за продукти в гаранция, така и за такива извън гаранция или незакупени от нас. Сервизите ни се намират в цяла България.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed