Stillo - магазин за обувки

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Булстат (ЕИК): 
131325200
Телефон: 
0894 62 18 43
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, жк. Люлин, бл. 724
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020
Марки: 
Stillo

Магазини за обувки Stillo са сред любимите както на жените, така и на мъжете. Те са добре познати и вече дълги години успяват да бъдат сред лидерите на пазара в България. Освен физическите си магазини брандът позволява на клиентите си да поръчват и онлайн. Без съмнение, това е голямо улеснение за всеки, който няма възможност да отиде на някоя от локациите на магазините.

Stillo гарантира за качеството на аксесоарите, които предлага. В уебсайта може да се намери огромно разнообразие от модели за всички сезони. Доставката се осъществява между един и три дена, в зависимост от населеното място. За да прави никакви компромиси с потребителското изживяване, брандът предоставя възможност за преглед и тест на обувките преди плащане. Като допълнително спокойствие за клиентите е и едномесечната гаранция на всеки закупен чифт от датата на доставката.

Магазини Stillo са на пазара с обувки от 1995 година. За този период не спират да се развиват и да изпъкват сред конкурентите с индивидуалност, стил и високо ниво на обслужване. Разбира се, големият избор от чифтове, подходящи за всеки повод, е това, което привлича хората към бранда. Служителите са винаги готови да дадат съвет и да помогнат с решението.

Дамски обувки от Stillo

Впечатляваща е продуктовата гама. Могат да се намерят дамски обувки на нисък, среден или висок ток, дамски чизми, боти и ботуши. Основно обувките се шият от еко или от естествена кожа. Това обаче не означава, че не могат да се намерят и такива от велур, плат и прочие в зависимост от сезона.

Освен от сезона, търсенето се определя и от поводи. Stillo се гордее, че предлага модели за всякакви събития – от сватба до абитуриентски бал. Със сигурност, всяка представителка на нежния пол може да открие мечтания чифт в каталога на магазина.

Мъжки обувки от Stillo

При господата също могат да се открият обувки за всеки сезон и повод. Макар и не толкова разнообразни, моделите за представителите на силния пол са не по-малко впечатляващи. И в този случай не липсва разнообразие от материали на изработване и предназначение – за спорт, за официални събития, за плаж, за сняг и т.н.

Във физическите магазини, както и в уебсайтът на бранда се продават и чанти. Те са разнообразни като размери и цветове. Лесно могат да се съчетаят с обувките, така че да се постигне определен акцент на крайната визия.

Взимайки обувки от Stillo, ние избираме стил и качество на отлични цени.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed