Сребърни бижута от mysilver.bg

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0897 862 730
Работно време: 
Понеделник до Събота 10:00-19:00, Неделя 11:00 - 17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Пловдив, ул. Дилянка 2А
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
50-100
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2021
Марки: 
Mysilver

Mysilver са верига магазини за бижута от сребро. Освен физически обекти, фирмата има и онлайн магазин, чийто каталог е събрал богато разнообразие от красиви сребърни аксесоари, предназначени за мъже, жени и деца. Може да откриете впечатляващи сребърни обеци, пръстени, гривни, медальони, висулки, кръстове, синджири и т.н. Дългите години на пазара говорят за доказано качество на използваното сребро 925.

Всички сребърни бижута са направени с голяма доза вдъхновение, любов и внимание към детайла. Като бранд Mysilver винаги е търсил отличното качество, което достига до крайния потребител бързо и безпроблемно. Забележителният дизайн, професионалната изработка и висококачествените материали са в основата на този бранд. Това го прави разпознаваем и предпочитан пред конкурентите му в нишата. Изцяло се спазват стандартите за сребро 925, без съдържание на никел, кадмий и други вредни примеси. Това не остава незабелязано и неоценено от клиентите. С времето те все по-сигурно избират бижута от сребро в магазините на Mysilver.

История на Mysilver

Фирмата започва да произвежда самостоятелно сребърни бижута след 1997 година. В началото продават само на търговци, но с годините решават да отворят собствени магазини. Първият магазин Mysilver отваря врати на Главната търговска улица в Пловдив през 2010 година. След това се появяват други вече в София, Русе и т.н. Към юли 2021 година марката има физически магазини в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе, Търговище, Разград, Благоевград и др. Специфичното за бранда е изключителният дизайн на всички сребърни бижута. Това не са просто аксесоари. Това са украшения, които се свързват с притежателя си и изграждат с него специална връзка, която му позволява да изрази себе си чрез тях.

Именно този уникален начин за докосване сърцата на хората е нещото, което отличава сребърните бижута на Mysilver от останалите на бижутерийния пазар.

Разнообразие от модерни сребърни бижута  

Неповторимият дизайн е отличаващата черта за всички бижута от сребро, които могат да се видят в каталога на сайта. В онлайн магазина могат да се намерят разнообразни модели с или без камъни. Освен дамски сребърни бижута има и различни мъжки и детски такива. Модерната визия е грабваща, а качествената изработка – запазена марка на бранда.

В центъра на дизайна е отделният клиент с неговите предпочитания и потребности. Ако във вашия град няма магазин на бранда, лесно можете да се сдобиете с украшение от сайта. В него ще се впечатлите от красивите модели, подходящи и за подарък. Това е универсален начин да бъде зарадват скъп човек.

Специално място в продуктовото портфолио заемат бижутата с естествени камъни. Те са по-различни с това, че всеки естествен камък е с характерно значение. Много от тях се носят за защита, късмет, любов и прочие.

Марката държи на отличната изработка, а цените й са конкурентни на пазара. Това я прави достъпна за масовия потребител, който обича сребърни бижута.

В случай, че се затруднявате да изберете конкретно сребърно бижу, можете да се свържете с Mysilver на контактите, посочени в сайта. Във физическите магазини лесно и бързо можете да получите професионална насока и съвет по отношение на даден сребърен аксесоар. Така ще направите най-добрият избор. Предимството на физическите обекти е възможността да видите как украшението седи именно на вас.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed