Сребърни бижута Capino

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0896896233
Работно време: 
Понеделник до Неделя 00:00-24:00
Основател на фирмата: 
Италиански Бижута
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София Витоша
Ценови диапазон: 
30 200 лева
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Търговия на сребърни бижута онлайн
Дата на регистрация на фирмата: 
September, 2007
Марки: 
Capino
Капино
Сребърни бижута Capino
Капино Сребърни бижута ЕООД Магазини и пазаруване 296689a2fb2fa77665c85c279ba3c117

В онлайн магазин Capino.bg можете да откриете голямо разнообразие на сребърни бижута италиански модели.

Разгледайте и ще откриете сребърни колиета, сребърни гривни, сребърни обеци, пръстени и много други. В света на бижутата има много голямо значение, кой бижутер е създал бижуто. На пазара в България, а и света е пълно с много и разнообразни бижута произведени от различни майстори, занаятчии, фабрики и огромни заводи. Разликата между всички е в моделите, които те създават. Едни правят фини, нежни и прецизни сребърни бижута, те обикновено са по - скъпи, защото е много по-трудно да се произведат. По-масивните и по-обемните бижута е една идея по - лесно да се произведат, а и те обикновено са доста по-тежки, защото са направени от повече материал. Тук идва тънкият момент в който трябва да се направи разлика между два вида сребърни бижута. 

Примерно ще разгледаме две колиета, едното е с тънко синджирче и мъничка висулка с много тънки и нежни орнаменти и цялата е в инкрустирани с много на брой малки камъни. Обикновено тези модели не правят крещящо впечатление на хората, но когато се загледаш в бижута виждат нежната и изящна красота която то има. Защото прецизността и фината изработка винаги прави впечатление. Да предположим, че това сребърни колие тежи 6 грама и струва Х лева. 

Другият продукт който ще разгледаме и ще сравним с горният отново е сребърно колие, но с дебела верижка и масивна висулка. Този продукт също много красив, но е коренно различен от първият, защото е много по-масивен. Това го прави и по-тежък да предложим, че тежи 18 грама и струва У лева. 

И двата продукта много красиви и но единият три пъти по-тежък от другият и тук е тънкият момент, защото У лева не е три пъти по-скъпо Х лева, а само два пъти. 

В крайна сметка изводът е, че крайната цена на по-лекото колие е по-ниска, но реално то е по-скъпото за грам, защото цената за един грам е по скъпа отколкото на по-тежкото  колие. Тази разлика в цената е за изработката. Просто по сложните и по детайлни модели струват повече като труд за изработка от колкото по тежките.

На сайта на Capino.bg ще откриете перфектният баланс, на красиви нежни и висококачествени италиански модели сребърни бижута спрямо грамаж и цена.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed