SPALNO BELIO BG - Магазин за спално бельо

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0877 67 77 80
Работно време: 
Всеки ден от 09:00 - 19:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София , кв. Манастирски Ливади , бул. Тодор Каблешков 55
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Спално бельо
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2019
Марки: 
spalnobelio.bg

Ние от SPALNOBELIO.BG решихме да направим сайт за домашен текстил, който да предложи на Вас интернет потребителите голямо продуктово разнообразие и страхотни цени. За тази цел включихме в нашия амбициозен проект водещи текстилни производители в България с цялата им продукция. SPALNOBELIO.BG има договори с Дилиос ( Артек 92 ООД ) , Роксима Дрийм ( Алиана ООД ), Яна Панагюрище и други изявени марки на българския текстилен пазар.Ще имате възможност да подберете внимателно Вашето спално бельо, възглавници, олекотени завивки,кувертюри, кърпи, халати и други текстилни аксесоари. Предлагаме голямо разнообразие от продукти и за Вашите бебета и малчугани. Погрижили сме се за всеки вкус, за всеки джоб като едновременно с това сме Ви подготвили много намаления и подаръци.

SPALNOBELIO.BG ще Ви предложи огромен избор и асортимент на български производители

Спално бельо от различни материи като ранфорс, 100% памук хасе, сатениран памук, памук-полиестер и други, възглавници с различен пълнеж, капитонирани и анатомични възглавници, олекотени завивки с различна плътност и цвят, одеяла, кувертюри, множество хавлиени кърпи с различна плътност, форма и цвят, халати от най-различни цветови гами и материали. Не сме забравили и Вашите бебета и деца,за които също сме предложили огромен асортимент от стока като са включени и актуални герои, филми известни сред малчуганите. Имате нужда от съвет? Нашите специалисти с радост ще отговорят на Вашите въпроси, за да изберете правилно желания от Вас продукт. Домашния текстил е от голямо значение за позитивното начало на деня и SPALNOBELIO.BG знае това. Вие се събуждате във Вашето спално бельо всеки ден, използвате хавлиените Ви кърпи и халати. Те трябва да са внимателно подбрани от Вас, за да ви бъдат комфортни, да си отиват с Вашия интериор и да бъдат достатъчно издържливи. Консултациите от нашите специалисти относно материала, изработката и всички други въпроси са напълно БЕЗПЛАТНИ.

Доставката в SPALNOBELIO.BG се извършва до 7 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . SPALNOBELIO.BG си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . SPALNOBELIO.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес . По Ваше желание можем да изпратим Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента . Доставката за гр. София се извършва с шофьор на онлайн магазина до врата на клиента.

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от SPALNOBELIO.BG на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път или PayPal. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

Ние от SPALNOBELIO.BG ще се съобразим със всяко желание, за да изберете точния продукт и да останете напълно удовлетворени от Вашата покупка. Текстил от водещи български производители SPALNOBELIO.BG


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed