Слънчеви очила

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
0874253612
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-17:00
Основател на фирмата: 
Антон Милков
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Търговище - ул.Боровец 4
Ценови диапазон: 
30
Видове разплащания: 
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Онлайн продажба на слънчеви очила
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2018
Категория: 
Очила България ЕООД Здраве и Красота e67b38bdd1e2c3ce8fff9339a3fbf560
Очила България ЕООД Здраве и Красота cb390514e5ddb076d584a0077e1b98db
Очила България ЕООД Здраве и Красота e65ab30808daff776618c23ee9725b4b

Предлагаме Ви да си закупите качествени и евтини слънчеви очила от нашия сайт.  Нашия онлайн магазин предлага най-новите модели и тенденции в очилата за него и нея. Интензивни цветове за да бъдете блестящи. Богат каталог в който ежедневно Ви правим намаления и големи промоции. Разгледайте нашите страхотни предложения сега. Ще Ви предложим бърза и възможно безплатна доставка до всяко едно място на България. Изберете качеството на ниска цена.

Какво предлагаме ние? Говорейки за очила, е нужно да търсите най-качественото за себе си, защото е нужно да инвестирате в здравето си. А щом става въпрос за слънчеви очила, които бихте носили, докато шофирате – помислете няколко пъти преди да се втурнете в оптиката.

Защо? Тъй като очилата влизат в ролята на ваш верен помощник по време на шофиране. Благодарение на тях ще забелязвате всичко около вас, когато слънцето ярко пече, за да намалите вероятността от произшествие до минимум, или ще бъдат с вас, когато шофирате вечер или дори при лошо време.

В нашия сайт ще откриете още и очилата с антирефлексна защита са нужни, при положение че ги използвате основно през деня. През светлите часове от денонощието разсейващите фактори могат да бъдат безброй – отблясъци от пътната настилка, фарове на отсреща преминаващи коли, отражение на най-различни светлини. Антирефлексните лещи могат да отблъснат дразнителите, но и да защитят вашето зрение от UV-лъчите.

Шофирайки при лошо време или пък когато слънцето залязва, неминуемо се усеща напрежение в слепоочието. То е причинено от постоянното взиране, опитвайки да фокусирате случващото се около вас. За да намалите напрежението в очите, заложете на по-тъмни лещи. Те благоприятстват усещането на цветовете и контрастите. Можете да бъдете спокойни, че няма да се почувствате неприятно при рязка смяна на светлините, която се получава, докато шофирате вечер и се разминете с друг автомобил.

А дали да изберете лещи, направени от пластмаса или от стъклени? Знайте – и двата вида са със сходна функционалност. Важно е да знаете предвид, че тези, направени от пластмаса, има по-малка вероятност да ви наранят, защото при евентуален сблъсък не биха се раздробили на стотици парченца, което ще се случи със стъклените. Пластмасовите се поддържат без проблем и с малко усилия. Предизвикайте погледите на всички с модел, който няма да остане незабелязан – очилата са свежо допълнения към всяка визия.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed