Сигурната бебешка количка е топ приоритет

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Червена бебешка количка

Трескава подготовка съпровожда очакването на нов човек в семейството. На едно от първите места в списъка за пазаруване на бебешки артикули е детската количка. Тъй като сега почти всички родители научават предварително пола на бъдещото си дете, вече не се налага да се изчаква появата му, за да се избере подходящ цвят. Покупката обаче трябва да се извърши след внимателно проучване на пазара, защото сигурната бебешка количка е топ приоритет.

Разнообразните варианти на бебешки колички в онлайн магазина Kidso.bg ще ви помогнат да се ориентирате по-добре във важната мисия да изберете най-доброто първо превозно средство за детето си.
 

Как да изберете количка за детето си?

Брандът Кидсо предлага всичко за детето от раждането до 14-годишната му възраст и родителите могат да намерят важните неща, от което се нуждае тяхната рожба без да излизат от къщи. На сайта ще намерите най-модерните детски колички от реномирани марки като Zizito, BebeDue, Chicco и Lorelli.

Родителите често имат предварителна нагласа за избора на детска количка. Например харесват определен цвят или пък имат лимит на цената. Каталогът на брандът Кидсо е толкова богат, че със сигурност ще намерите търсеното от вас.

Той обаче дава и много други възможности за подбор, които не бива да се подценяват. Има голямо разнообразие по отношение на цветовете, моделите и дизайните. Родителите внимателно трябва да преценят удобството на количките, защото те са нещо, което се ползва всеки ден и трябва да осигурява комфорт както за детето, така и за майката или таткото.
Цените варират в широк диапазон и започват от съвсем достъпни нива.
Количките могат да бъдат комбинирани – 3 в 1 или 2 в 1. Предлагат се варианти с четири колела и триколки, а също и за близнаци.

За бебетата има олекотени колички и такива с кош за новородено. Има разлика на моделите и според сезона – те са всесезонни и летни.
 
Богатата цветова гама ще задоволи изискванията и на най-претенциозните родители. А и отдавна мина времето, когато бебешките изделия бяха само в розово и синьо. Количките в онлайн магазина са в модерни нюанси и могат да бъдат едноцветни или в комбинации от цветове. Голяма част от моделите са унисекс, за да стават както за момичета, така и за момчета.

 
При покупката всеки родител преценява и надеждността на изделието. Детските колички в Kidso.bg са с гарантирано качество и са произведени по най-високите международни стандарти за безопасност. Конструкциите са здрави и са направени от трудни на износване материали.

Детски колички с екстри за удобство на децата и родителите

В Кидсо родителите могат да се запознаят с екстрите на предлаганите колички, които са подробно описани. Някои от вариантите позволяват ползването на количката по-дълъг период в различни етапи от порастването на детето. Комбинираните колички се продават със столче за кола.

Дръжките на количките могат да се регулират, а за безопасност на детето има предпазни бордове. Комфортът на малките пътници се осигурява още от сенници с мрежести визьори, а наличието на джоб на сенника с цип е нещо много практично. Всички знаем с колко багаж излизат майките дори за една кратка разходка. Затова в помощ им идва просторния багажник. Полезен детайл е и стойката за чаши.

Бебешките колички имат кошчета с възможност за сваляне и обръщане.
 
При проектирането е отделено сериозно внимание на удобството на малчуганите. Съществува опция за регулиране на опората на гърба и краката. Седалките предразполагат към удобна позиция на гръбчето на бебето.

Детските превозни средства са лесни за пренасяне с олекотени шаситата от висококачествен алуминий. Те стават компактни след сгъване и могат лесно да се държат в малки пространства. Има дори модели, които могат да бъдат сгънати с една ръка.
 
Количките имат спирачки и колелца за лесно придвижване по различни терени и са много маневрени. Снабдени са с амортисьори. Няма опасност количката да тръгне сама, защото предните колела имат пружинно окачване и възможност за блокиране.

Помислено е и за лесното поддържане на хигиена. Подплатата на количката може да се маха лесно и бързо да се почиства.

На сайта Kidso.bg е предоставена подробна информация за начините на доставка и плащане. Всички колички и други детски артикули, поръчани от онлайн магазина имат гаранционна карта. Доставките се извършват в кратки срокове, защото те винаги са налични на склад.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed