Seo Web Design: Изработка и оптимизация на сайт

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
201121658
Телефон: 
0887 772 787
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:30
Основател на фирмата: 
Григор Павлов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. „Освобождение“ 63, 4023 кв. Тодор Каблешков - А3, Пловдив
Ценови диапазон: 
800 - 2500 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Уеб дизай и изработка на уебсайтове
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2010
Марки: 
Drupal
Wordpress
Semrush
Majestic
Ahrefs
Категория: 

Изработката на един уеб сайт е специфично и сложно нещо. Дори най-обикновените сайтове, които служат за представяне на бранд, се нуждаят от добре подредени компоненти. Това означава, че за да може уеб сайтът да бъде посещаван от клиенти, той освен стилово, трябва да е издържан и структурно, да зарежда бързо, да не се чупи и да има логика в подредбата на страниците му. Seo Web Design се занимават с изработка на най-разнообразни уеб сайтове повече от 10 години, като за цялото това време са успели да изградят портфолио  с широк спектър от клиенти.

Какви услуги предлагат от Seo Web Design?

Изработка на фирмен уеб сайт, чиято цел е да популяризира даден бизнес. Това са брандови уеб сайтове, които най-често нямат за цел да продават електронно, а да развият добър онлайн имидж. Такъв уеб сайт би бил много полезен на фирма, която се опитва да затвърди бранд името си на конкурентен пазар. Подобен на фирмения уеб сайт е продуктовият каталог.  В този вариант на уеб сайт се виждат стоките изложени по каталог и клиентите могат да намерят допълнителна информация за всеки един артикул. Така, при покупко-продажбата, те вече са информирани и правят оправдан избор.

Изработката на онлайн магазин е малко по-сложна. Тези уеб сайтове имат по-широка функционалност, която включва методи за плащане, количка, наличност и др. Да продавате онлайн винаги е имало и ще продължава да има много предимства. Благодарение на онлайн търговията можете да представите стоката си по най-добрия начин, да обясните в детайли специфики за нея, можете да се свържете с клиентите си и да ги превърнете в лоялни клиенти, можете да рекламирате и да достигате до много по-широка аудитория, спрямо традиционната търговия. Изобщо, един електронен магазин отваря неподозирани възможности към дейността ви.

Ако вече имате изработен уеб сайт, но според вас той не функционира максимално добре, от SEO Web Design изготвят технически SEO одит, който да покаже какво може да се подобри. Това е професионалният начин да разберете колко са пропуснатите ви възможности и как можете да максимизирате ефекта, а защо не и печалбата си от онлайн присъствието си.

Най-вероятно сте чували термина SEO оптимизация. Това е сбор от похвати, които благоприятстват един уеб сайт да излиза по-напред в резултатите на търсачките. А колкото по-нагоре се показва, толкова повече посетители има. Естествено, за всеки сайт посетители означава различно нещо - за един това може да са продажби, за друг проявен интерес, известност и т.н. Класирането на уеб сайта е от огромно значение, когато разчитате на вашето онлайн присъствие да ви носи печалба и позитиви. Самата SEO оптимизация включва набор от действия, които са съобразени с правилата на търсачките, като Google. Оптимизация може да се приложи както на нов, току що изработен уеб сайт, така и на вече съществуващ такъв. Оптимизацията включва работа по самия уеб сайт, но и в посока авторитетът му в мрежата. От Seo Web Design предлагат SEO оптимизация, която да развие пълния потенциал на вашия уеб сайт. Сайтът на Seo Web Design предлага подробна информация за оптимизацията на сайтове / SEO.

Ако пък вие искате, клиентите да ви откриват на локално ниво, тоест да бъдете по-популярни във вашето населено място, то тогава ви е нужна Local SEO оптимизация, която се грижи точно за това. Благодарение на нея, малките бизнеси, които разчитат на ограничена аудитория могат да надминат конкурентите и да са по-посещавани, следователно и да увеличат приходите си.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed