Семейна почивка на морето – какво задължително трябва да сложите в куфара?

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Морски пясък и джапанки

Казват, че семейната ваканция не е никаква почивка, а истинско предизвикателство. Но това не е задължително да е така, ако се подготвите предварително и подобаващо.

В действителност, когато сте с децата, обикновено има доста непредвидени обстоятелства, поне един недоволен на 24 часа и множество ситуации за разрешаване в най-неподходящия момент.

Ако обаче вече сте изградили железни нерви, а и имате строга организация за вашата семейна почивка на морето, нещата не само че няма да са зле, ами напротив – всички ще си изкарате отлично. 

След като изберете дестинацията и времето, когато ще почивате, е ред на най-важното в една организация за такова пътуване. Разбира се, че става дума за багажа! Ключово е да не забравите нищо – нито любимото зайче на най-малката си дъщеря, защото в противен случай нощите ще се окажат по-дълги от очакваното, нито емблематичната плажна риза на половинката, който и така не обича да мъкне много дрехи и за всякакво време. 

Заредете се с търпение и задължително си направете списък, преди да започнете да опаковате багажа за морето. А ако нямате такъв, ние разполагаме с няколко насоки, по които да се водите. Останете с нас за повече подробности. 

Какво да не забравяме за морската ни ваканция със семейството?

Следвайте този списък с най-необходимите неща. За нищо на света не ги забравяйте. И използвайте списъка за основа, върху която да съберете и своя пълен багаж. Ето кои обаче са ключовите вещи, без които да не тръгвате:

  • Бански и джапанки. Да, на морето можете и да си купите. Но очаквайте цените да са двойни, а и изборът да е беден. Много по-удачно е да разгледате всички страхотни дамски, мъжки и детски модели и да се заредите предварително с плажно облекло у дома.
  • Лекарства и аптечка. Не е нужно да търсите лекар или медицински пункт за всяко главоболие от поредния тежък ден на плажа или хранително неразположение от случайно заведение. Вместо това бъдете винаги заредени с най-необходимите медицински принадлежности. 
  • Дрехи за по-хладно време. Всъщност, то е такова всяка вечер на морето. Тогава почти винаги е редно да излизаме с горнище или поне тънко яке. Имайте на предвид, че да завали също е доста вероятно. За такива моменти, между другото, ще са ви нужни не само по-топли дрехи, но и план Б за перфектно изкарване на деня. 
  • Тоалетни принадлежности. Обикновено, жената влиза в ролята да ги събира. Просто защото тя не може без огромния си несесер с над 10 вида кремове, лосиони и то само за един член от семейството. При всички случаи добре е да се заредите с тях от вкъщи, защото по морето може и да не се намират вашите любими марки. 
  • Предмети за забавления. Тук включваме както такива за път, така и за плажа. А също така и за дъждовните дни. Добре е всяко от децата самостоятелно да си избере конкретни плажни принадлежности, с които ще иска да се забавлява, любими играчки и книги, за да няма сърдити още на първия ден от пристигането

Ако наред с тези топ задължителни вещи, вземете и документи и пари, на практика друго, освен усмивките и приповдигнатото ви настроение не ви е нужно!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed