Счетоводна кантора АиЯ Банкова гр. Пловдив

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
200381934
Телефон: 
+359 885 978 666
Работно време: 
Понеделник до Петък: 09:00 до 17:00
Основател на фирмата: 
Антония Банкова
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Бул. Цар Борис III Обединител № 155, вх. Б, ет. 1
Ценови диапазон: 
200-2000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Счетоводна кантора АиЯ Банкова Финанси и застраховки ab36a321e5fc47448196cca5d0a9a1ba

Счетоводни услуги от АиЯ Банкова - това е кантората към която трябва да се обърнете, когато имате нужда от консултация или пълно счетоводно обслужване в гр. Пловдив. В месечния счетоводен абонамент са включени всички нужни за едно предприятие или фирма дейности свързани с редовното и коректно данъчно отчитане пред НОИ и НАП.

Счетоводител Антония Банкова предлага професионални данъчни и счетоводни консултации на фирми в Пловдив и редиона. С натрупан над 15 годишен опит по специалността, тя се занимава с цялостното обслужване на фирми в сферата на услугите, търговията и производството.

Счетоводна кантора АиЯ Банкова предлага безплатна консултация при избор на правно-организационна форма за изпълняване на дейност.

Освен това предприятията, които са току що регистрирани, биха могли да се възползват от 20% отстъпка от абонамента за първите 3 месеца. За всички нови клиенти, които са сключили договор за абонаментно обслужване, хонорарът за регистрирането в Търговския регистър, се смъква като сума от първите три месечни такси. Освен това и регистрирането по ЗДДС е без такса.

Можете да попълните формуляр за запитване за счетоводни услуги на сайта на счетоводна кантора АиЯ Банкова. Също така там можете да разгледате и всички видове услуги, които счетоводна кантора АиЯ Банкова предлага.

Освен основните счетоводни услуги, като разработване на сметкоплан и счетоводна политика, изготвяне на дневници и амортизационни планове, годишно приключване и публикуване на отчети, можете да намерите и по-нетрадиционни услуги. От кантората ще ви съдействат при регистрации в КЗЛД (Комисията за защита на лични данни) и в Инспекцията по труда, по Закона за местните данъци и такси, както и при издаване на документи от държавни институции и дори за електронно банкиране.  Ще поемат пълната тежест от оформянето и изготвянето на всички нужни документи за личен състав, за работни заплати и осигуровки.

Воденето на счетоводството на всяка компания трябва да се извършва от професионалисти.

В противен случай се получават неприятни ситуации, които водят до парични загуби. В счетоводна кантора АиЯ Банкова гр.Пловдив ще можете да се доверите на изграден опит, бързина и партньорство.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed