ПВЦ и алуминиева дограма от Стройинвест

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Телефон: 
0896 757 004, 0899 176 170
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00, Събота 10:00-14:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, бул.”Витоша” № 139, вх.А
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Стройинвест е производител на алуминиева и ПВЦ дограма. В продуктовия асортимент на фирмата има също стъклопакети, прозорци, плъзгащи системи, входни врати, щори и т.н.

Тя е сред първите в България, които започват работа с водещата немска компания REHAU. Стройинвест гордо се нарежда в списъка на оторизираните партньори на REHAU за страната ни. Без съмнение, това й помага да бъде отявлен лидер в изработката на ПВЦ и алуминиеви профили.

Фирмата отдава нужното внимание на всеки клиент, защото разбира, че изискванията винаги са строго индивидуални. Това важи с пълна сила и за заделения бюджет.

Покупката на дограма е инвестиция за бъдещето, което означава, че не бива да правим компромис с качеството. И най-скъпите профили обаче трябва да бъдат монтирани професионално, за да не загубят изолационните си свойства.

Служителите на Стройинвест имат дългогодишен опит в сферата, което гарантира за качеството на тяхната работа и висок професионализъм.

История на Стройинвест

Фирмата се развива и разраства. Има повече от 25 години опит в изработката на ПВЦ  дограма. Разполага със собствена фабрика за изработка на дограма, която се намира на територията на град София. В началото на 2007 година Стройинвест открива и цех за производство на стъклопакети и обработка на стъкла в село Петково, община Елин Пелин. Стъклопакетите, които се правят са както за собствени нужди, така и за други фирми производители на PVC и алуминиева дограма.

Оразмеряването и оптимилното разкрояване на профилите за ПВЦ и стъклата се извършват със софтуери на REHAU и LISEC, което понижава себестойността и съкращава процеса на производство.

Техниката, с която фирмата работи и високотехнологична и с отлично качество. Стройинвест  има на разположение собствени камиони, които са оборудвани по начин, улесняващ транспортирането на прозорци, врати, стъклопакети и големи витрини.

В компанията работят хора с разнообразни специалности – строители, машинни инженери, икономисти и други.

Алуминиева и ПВЦ дограма от Стройинвест  

В онлайн магазина на компанията могат да се видят всички продукти, които тя предлага. От тях са се възползвали различни фирми. Сред тях се нареждат: Метрополитен ЕАД, Контракт Сити ООД, Феър Плей Интернешънъл, Болница Сердика, Майчин дом, Риц ООД и много други.

ПВЦ и алуминиева дограма са подходящи както за административни сгради, така и за жилищни кооперации.  


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed