Пътни такси, тол такси - управление от Тръкпойнт

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
BG103751505
Телефон: 
024236740
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00 - 18:00
Основател на фирмата: 
Борис Попов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Околовръстен път“ 23, 1404 кв. Манастирски ливади, София
Ценови диапазон: 
100 - 1000 лв
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Услуги за транспортни компании
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2018
Марки: 
Тръкпойнт

Тръкпойнт ЕООД е новооснована компания, чиято цел е да предостави нов вид услуга в областта на пътните такси за превозвачи и транспортни компании. Услугите целята да предоставят на собвстениците на транспортни компании да подобрят организацията на бордовите устройства, които използват в камионите и да предотвратят евентуални злоупотреби с горивни карти при превоз на стоки в рамките на ЕС. 
Друг важен аспект в работата на компанията е съдействието при въстановяване на ДДС и Акциз при превози в Европа. Детайлният анализ на разходите помага за допълнителна осведоменост от пропуснати ползи. Разследването на глоби и санкции наложени от пътните оператори в Европа също е полезно за превозвачите, поради простата причина, че политиките на държавите се изменят постоянно и стават все по стриктни.
И тъй като отговорността пада върху транспортната компания, Тръкпойнт са създали специална процедура по разлеждане на глоби. Съобразяването с отделните компоненти, изисващи институциите и навременната реакция увеличава шансовете, създалите се казуси да са в ползва за превозвача. 
От скоро фирмата предлага на своите клиенти и издаване на устройства за Гърция, които покриват цялата платена пътна мрежа в страната.  Фирмата предлага облекчен начин за плащането на тол таксите в южната ни съседка (Гърция), като така се дава възможност и за въстановяване на данъка начислен върху пътната такса. Предлагат се още и съдействие за регистрации към пътните оператори. 
Възстановяването на 24% от наложеното ДДС е наистина добра инвестиция, от която могат да се възползват транспортните компании, ако изберат услугите на Тръкпойнт. 
В сътрудничество с друга компания разрешаването на щети при превоз е още по лесно. Компанията може да съдейства с индивидуални консултации при транспортни щети по каргото, отказана стока, каско щети, открадната стока, незаконни имигранти в ремаркето и закъсняла карго доставка. 
С абонаментните планове превозвачите получават:

  • личен консултант
  • навременна реакция
  • водене на кореспондеция със засегнатите страни
  • проактивни съвети за предотвратяване на щетите
  • цялостен мениджмънт и рекламации

В сайта на компанията може да се открие полезна информация за пътните такси в Европа. За всяка една отделна държа екипът на тръкпойнт е създал кратка и полезна информация за това как да се заплатят пътните такси във всяка една отделна членка на Европейския съюз.

Също така може да се открие и полезна информация за това, как да изберем подходяща магистрала за пътуване в съответната държава от Европа и винаги актуална информация за всеки един пътен оператор.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed