Психолог София - Велизар Вангелов

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.7 (9 votes)
Телефон: 
+359888373195
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Велизар Вангелов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул.”Ралевица” 73
Ценови диапазон: 
50-200
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Психология
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2022
Категория: 
Велизар Вангелов Здраве и Красота 29ede875799d1b75b856bdccfd8cf0f5

Онлайн консултации в сферата на психологичните проблеми.

Лекувал следните състояния:

  • паник атаки
  • тревожност
  • депресия
  • агресия
  • хранителни разстройства
  • семейни проблеми

Консултациите могат да се провеждат както в кабинета ми, така и онлайн в удобно за пациента време. 

Имам над 20 години опит като психолог и смея да твърдя че съм помогнал на много хода да преодолеят състоянията, които не им позволяват да водят пълноценен и нормален живот.

Пристъпите на паника могат да имат сериозни последици за страдащите. Те могат да повлияят на качеството на живот, способността за функциониране и в екстремни случаи дори на физическото здраве на клиентите. Докато пристъпите на паника обикновено се страхуват и често са нежелани, има неща, които хората могат да направят, за да предотвратят появата им не само, но и да живеят с тях по-лесно.

Симптоми на паник атаки:
Сериозна тревожност, която се появява внезапно: това често се задейства от стимули на околната среда или в резултат на задействащо събитие като плашеща мисъл или чувство

Ако имате някакви симптоми като тези, моля, незабавно потърсете професионална помощ. Личното възстановяване е възможно, ако намерите правилната система за поддръжка. Не чакайте, докато имате сериозни физически проблеми, които могат да се развият по-късно.

Пристъпите на паника не са само в главата ви. Те имат физически елементи, умствени елементи и емоционални елементи.
Паническата атака е плашещо физическо усещане, което започва в корема и се разпространява в гърдите, ръцете и краката. Усещането се характеризира с интензивна тревожност, която често е придружена от физически симптоми като задух, сърцебиене, удрящо сърце или болка в гърдите и треперене. Отличителният белег на паническата атака е усещането за предстояща гибел.
Реакцията на тялото „бий се или бягай“ кара мускулите в тялото да се напрягат и свиват. В екстремни случаи това може да доведе до рязко покачване на сърдечната честота за кратък период от време без предупредителни сигнали от тялото, показващи, че нещо не е наред.

Паническата атака е интензивно чувство на физически или психологически стрес, придружено от чувство за нереалност. Този тип паническа атака обикновено е придружен от внезапни чувства на страх, безпокойство или тревожност и може да се появи в привидно случайни ситуации.

Ако изпитвате някое от тези състояния можете да се свържете с мен за да ви помогна.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed