Призма 50 ООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
825367599
Телефон: 
032 279 888, 032 279 889
Факс: 
032 634 427
Работно време: 
Понеделник до Петък 8:00 - 16.30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. Асеновградско шосе №1 Пловдив 4023, България П.К. 144
Ценови диапазон: 
500 - 2500 лв
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
25-50
Основна насоченост на бизнеса: 
производство и дистрибуция на селскостопанска техника
Дата на регистрация на фирмата: 
August, 2009
Призма 50 ООД Индустрия, Производство 1bd175a25d838aa6b7242310a2f73284
Призма 50 ООД Индустрия, Производство bc4b58d4b130f2a44c5cad345dece4eb

„Призма 50“ ООД е на българският пазар от повече от 20 години, като е основана в гр. Пловдив, но има партньори и дистрибутори в повече от 70 обекта в цялата страна. Фирмата се занимава с производство и дистрибуция на селскостопанска техника, като мотоблокове, косачки, мотофрези, двигатели, помпи и генератори. Отличителната черта на всички резервни части и всичката техника, произведена от „Призма 50“ е че на територията на България, това е единствената компания, занимаваща се с този тип продукти. Въпреки липсата на конкуренция на родна земя, техниката им е с качество съпоставимо със световните производители в този бранш. Мотофрезите, мотоблоковете и изобщо цялата техника могат да бъдат използвани дълги години без каквито и да е забележки, стига естествено да се спазват всички инструкции. Освен производство при „Призма 50“ може да намерите и внос на косачки от BCS, както и друга тяхна техника включваща генератори, резервни част и мотопомпи. На нашият сайт можете да откриете пълна информация за всички продукти и техните характеристики. Ако нещо не ви е ясно, винаги сме отворени за въпроси и консултации.

Как сме станали толкова успешна компания?

Нашата цел винаги е била да поддържаме едно ниво на лоялност и на коректност не само с нашите клиенти, ами и с нашите доставчици и партньори. Само по този начин един бранд може да изгради стабилно производство и дистрибуция в дългосрочен план. Другата ни цел е да знаем във всеки един момент как се променят изискванията на клиентите ни към използването на този тип техника и от какво те имат нужда. По този начин можем да им осигурим нужните функционалности и качество без те да изпитват недостиг. Естествено, всичко това се случва в най-кратки срокове и на абсолютно разумна цена.

Нашите мотофрези и мотоблокове

Мотофрезите, които произвеждаме са подходящи както за копаене на градини, така и за унищожаване на плевели. Те са с верижни редуктори и метални оборотни части. Специални са лагерите на машините, както и зъбните колелета, така че да улеснят поддръжката, както и да намалят шума при използването на мотофрезата. Машините ни са оборудвани с немски двигатели.

Мотоблоковете ни са оборудвани със скоростна кутия и всички модели позволят рязко управление в различна посока без да се налага да се пипат скоростите. Мотоблоковете имат и японски и немски двигатели, така че клиентите имат широк избор на предпочитания.

Сервизната мрежа на „Призма 50“ обхваща всички по-големи градове в България.

Компанията има сертификати по БДС ISO 9001, както и немски и руски сертификати за качество. Централата на „Призма 50“ е разположена на ул. Асеновградско шосе №1, в индустриалната зона на кв. Тракия. Нашата политика за качеството е да не правим компромиси нито с технологиите, които използваме, нито с материалите. Ние знаем, че вложат ли се неподходящи материали в изработката на един продукт, то ще се получи некачествен краен продукт. За нас е много важно да не допускаме това да се случва. Задоволяването на потребителското търсене, като цена и качество е това, което ни води, като мисия. До такава степен искаме да зарадваме нашите клиенти, че обратната връзка е от съществено значение. На нашият уебсайт има закачена анкета, която да ни предостави точна и ясна обратна връзка, която да използваме в последващи промени и подобрения.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed