Princeskabg

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
203466343
Телефон: 
0887445615
Работно време: 
Понеделни до Неделя 09:00 - 19:00
Основател на фирмата: 
Анна Дамянова
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. 203 №10, 1756 кв. Малинова долина, София
Ценови диапазон: 
20 - 200 лв
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
производство на детски дрехи
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2015
Марки: 
Princeskabg

Princeskabg е български производител на детски дрехи. Произвеждаме нашите колекции в България само с качествени платове и материали. При нас можете да изберете модерни съвременни дизайни детски дрехи, които са ушити атрактивно и в същото време са удобни за носене. На българският пазар като производители сме отдавна и разбрахме, че най-добрата формула е тази, която осигурява най-качествените облекла, особено когато става въпрос за детски дрехи. Освен дрехи имаме и ръчно произведени аксесоари и детайли, които да завършат прелестното облекло на вашата малка принцеса или принц. 

В продуктовите ни категории ще намерите детски дрехи за момичета и момчета от Princeskabg. Раздели сме си сайта, така че да може лесно и бързо да открието, точно това което ви трябва, независимо дали са официални детски рокли, дълги или къси, или пък костюми за момчета. Всичко официални рокли онлайн, които ще видите са изработени от тюл, дантела, качествен памук и дори кринолин. В темпото на развиване на пазарите решихме, че можем да предлагаме и детски костюми под наем. Нашите карнавални детски костюми или такива за аниматори са по подобие на известни анимационни герои и героини. Шием и трика за художествена гимнастика с камъни и с изчистен дизайн, както и трика за балет, Посетете сайта ни и сами ще се уверите, че качеството ни е на ниво. Ние ви обещаваме че нашите модели ще направят вашите деца истински прицеси и принцове. Карнавалните ни костюми, триката за балет и гимнастика са както за момичета, така и за момчета. На нашият сайт можете да разгледате проектите, които вече сме изпълнили, като костюм за народни танци, костюм за балерини и др. Ако имате запитване за размери, по-големи проъчки или размери, свържете с нас и ние ще ви ги изработим. Разкажете ни за вашата идея и ние ще я превърнем в реалност. 

Детските дрехи които произвеждаме са не само за специални поводи, но и за ежедневно облекло. Можете да се насладите на официалните детски рокли дълги или къси, както и за костюмите за момчета. Към дрехите за момчета сме добавили и папийонки и допълнителни аксесоари, които да им придадат завършен вид, без да го пренатрупват. Саката за момчета са с интересен дизайн и картинки. Така те са достатъчно атрактивни, че вашето дете да няма търпение да ги облече, както и достатъчно атрактивни, за да предизвикват умилителни погледи в хората наоколо. Prinnceskabg  е онлайн магазин за български дрехи от производител, който знае какво е качество и как да го вложат в своите дрехи. 

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed