Преобразете банята без основен ремонт

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
Преобразете банята без основен ремонт

Ако сте поканили ваши приятели за предстоящ празник, ще ви се наложи да преподредите къщата от горе до долу. Добре е дори да обмислите някои леки преустройства.

Ако планирате по-нататък да ви посетят ваши близки, е възможно да обновите основните части от вашия дом, включително банята. Тя е изключително важно място, което прави впечатление на всички гости, така че тя е едно от първите места, които се нуждаят от преустройство. Точно преди празника тя е добре да бъде основно почистена и преподредена, тъй като тя е една от стаите в къщата, която получава най-много трафик при посещение на гости.

Ако домакините решат да променят всичко, ще им отнеме известно време, за да ремонтират изцяло банята. Те може да изхвърлят всичко или да запазят някои елементи, като ги освежат с декорация, боя, декупаж и т.н. Но, ако искат просто да променят малко банята, преустройството може да бъде доста лесно. Ето някои интересни идеи за актуализиране на банята, в случай че няма много време до празниците:

1. Освежаване с боя.

Пребоядисването е чудесен начин да се вдъхне живот на банята. Промяната на цвета или поне ретуширането на текущия цвят ще накара банята да изглежда чиста и лъскава. С течение на времето боята в банята може би е избледняла или е станала на петна, така че препоядисването ще и придаде нов облик. Въпреки това, за да се освежи изцяло вида, може да се наложи да се заменят някои от принадлежностите за баня, за да бъде всичко идеално. Това може да се държач за тоалетна хартия, кошче, четка за тоалетна, завеси или мат.

2. Добавяне на огледало.

Не е изненада, че огледалото за баня може да добави дълбочина и визуално да разшири банята. Чрез стратегическо поставяне на огледало на стената може драстично да се промени външния вид на помещението. Изборът на модел и рамка следва да се направят внимателно, за да се слеят с декора. Някои от огледалата за баня имат богато украсени рамки, така че рамката е добре да съответства с цвета и стила на банята.

3. Подмяна на хардуера.

Инсталирането на нова вана, мивка или шкаф за баня може да бъде малко прекалено точно преди събитието, но инсталирането на нов смесител не е. Всъщност, нов съвременен кран за баня може да е точно това, от което се нуждае банята. Новият смесител може да бъде много полезен, тъй като старият може да е на петна, резки и покрит с водни петна. В наши дни батериите за мивките, душа иваната се предлагат в много и различни форми, размери и дизайни. Инсталацията е много по-лесна от инсталирането на ново оборудване за баня. Важно е да се избере смесител, който има същата конфигурация на отворите като предишния. Ако не, може да се наложи да се направят няколко допълнителни дупки в горната част на санитарния фаянс, което увеличава времето и работата.

Никой не иска гостите му да виждат скучна или остаряла баня, така че тези идеи ще помогнат за бързата и ефективна промяна. Точно преди събитието, много домакинства пръстъпват към реновиране на банята. Обновяването може да бъде свързано с реализирането на малък интериорен проект или дори с пълно преустройство. Резултатът, обаче, ще бъде явен - осъвременен дизайн и топла, приветлива атмосфера, сред които гостите да се почувстват удобно и приятно.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed