Премиум Пласт - качествена алуминиева и ПВЦ дограма

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4 (5 votes)
Телефон: 
0988 88 28 58, 0886 99 51 88
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, бул. Мадрид № 37
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Премиум Пласт е производител на PVC и алуминиева дограма. Предлага също висококачествени комарници, сенници, тенти и щори. Фирмата е оторизиран партньор на Премиум Пласт за България и PROFILINK. Това я нарежда сред лидерите на пазара.

За Премиум Пласт всеки клиент е от голямо значение, затова предлага дограма, която е съобразена с индивидуалните изисквания и определения бюджет.

Подобна покупката e дългосрочна инвестиция, затова не бива да се правят никакви компромиси с качеството. И най-добрите профили обаче губят от функционалността си, ако не са монтирани правилно. Премиум Пласт разполага със специалисти, които ще се погрижат за монтажа по професионален начин.

История на Премиум Пласт

Повече от 10 години фирмата се доказва и развива. Не разчита на външни фирми и подизпълнители. Така успява бързо да изпълнява поръчките си. Предлага изготвяне на индивидуален проект, изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма.

Като оторизиран партьор на REHAU Премиум Пласт предлага редица ползи на клиентите си. Такава е по-дългият гаранционен период на дограмата. Служителите редовно подобряват уменията си, посещавайки REHAU Академията, след което полагат изпити и само при отлично представяне получават сертификат. Той им позволява да работят по изискваните от REHAU стандарти, а и да отговарят на потребителските питания.

Алуминиева и ПВЦ дограма от Premiumplast

В онлайн каталога могат да се разгледат предлаганите продукти, като, разбира се, централно място е отделено за алуминиевата и ПВЦ дограма.

Към нея могат да се добавят различни аксесоари. Такива са например комарниците, които са незаменими през лятото, успешно спирайки насекомите да влизат в помещенията.

Също така в уебсайта могат да се открият разнообрази видове щори – хоризонтални, вертикални, текстилни, алуминиеви и прочие.

Дограмата, която фирмата изработва, е със съвременен дизайн. Тя осигурява необходимата изолация, като значително намалява разхода на енергия. Лесна е за почистване и поддръжка.

Осигурява необходимата топло- и звукоизолация на всеки дом. Това е изключително важно особено за живот в градски условия, където източниците на шум са много и различни.

Пвц дограмата е подходяща за всякакъв тип жилищни сгради. Тя е устойчива на всякакви външни условия. Не на последно място е важно да отбележим, че PVC профилните системи са с елегантен дизайн, който придава чисто нов вид на дома ни.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed