Популярните виртуалните спортове – предимства и недостатъци

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
виртуални спортове - предимства и недостатъци

Пазарът на онлайн спортните залози става все по-наситен и букмейкърите всячески се надпреварват, за да привлекат феновeте към своите платформи, предлагайки им бонуси, по-високи коефициенти, по-голямо разнообразие от спортове и повече функции. Подробности oколо прогнози и безпристрастни ревюта на водещите букмейкъри може да откриете на страницата на Betenemy.com. Една сравнително по-нова и много нашумяла опция за залагане са така наречените виртуални спортове. Повечето букмейкъри предлагат опцията за залагане на виртуални спортове, като Bet365 е сред букмейкърите популярни с едни от най-добрите платформи за подобен тип залози.Виртуалните спортове набират все повече и повече популярност през годините и стават все по-голяма и част от онлайн залозите. Защо? – Потребителите на букмейкърите могат да залагат по всяко време,защото мачовете от спортовете се генерират от софтуер, а не са реални срещи. С времето и разнообразието от виртуални спортове става по-голямо. В bet365 спортовете, които може да откриете във секцията за виртуални залози са конни надбягвания,надбягвания с хрътки, моторни спортове, колоездене, тенис и разбира се футбол. По-подробна информация за секцията с виртуални спортове на 1xbet може да откриете отново на сайта на https://betenemy.com/1xbet/.

С развитието на технологиите, графиките на виртуалните спортове стават толкова добри, че гледайки ги, имате чувството, че сте на стадиона/трибуната и наблюдавате на живо събитието. Въпреки всичко, отзивите от страна на феновете на спортните залагания относно виртуалните спортове са смесени. В България има няколко сайта, които са лицензирани от ДКХ и предлагат виртуални спортове напълно регулирано и под стриктен контрол. Това са брандовете Winbet, Efbet и Betfair. Първите два са създадени и развити в България, като Winbet е сравнително нов букмейкър и сайта покрива изцяло изискванията на повечето притенциозни играчи. При Ефбет нещата са развити и за виртуалните спортове, но и за т.нар. ESports. В редовете по-долу ще опишем на кратко предимствата и недостатъците на залаганията на виртуалните спортове, а вие сами ще може да прецените дали то е за вас.

Предимства

  • Повече шансове са печалба – от гледна точка на факта, че продължителността на надпреварата/мача във виртуалните спортове трае само няколко минути и вие може да залагате неограничено през цялото денонощие
  • Игрите не се повлияват от външни фактори – не се затормозявате да обмисляте стратегии свързани със състоянието на отборите, контузии на играчи, метереологични условия и прочие. Наблюдавате и залагате, а късметът и софтуерът, който генерира игрите, определят победителите.
  • Идеални за начинаещи – тъй като не се налага да обмисляте стратегии, ако сте начинаещ това е идеалното ви поле за изява, където може да пробвате и надграждате уменията си на залагане, които после да прилагате и в реалните мачове.
  • Няма го рискът от така наречените „наговорени мачове“ – както вече споменахме, виртуалните спортове се генерират от компютър, който определя крайния победител.

 

Недостатъци

  • Поради факта, че са достъпни неограничено, залозите на виртуални спортове по-лесно могат да отключат у хората зависимост от онлайн хазартните игри. Във виртуалните спортове няма анализи и прогнози, които може да приложите, а всичко е до доза късмет. Още повече – игрите не траят дълго и вие може да сте по-склонни за залагате мач след мач. Именно за това не е добра идея, да се залагат големи суми на виртуални спортове, а по-скоро да гледате на тях като на начин на разпускане и забавление с мярка.
  • Няма я така наречената „тръпка“ от играта между истински отбори и с истински състезатели, което е и един от най-големите недостатъци изтъквани от хората, които не са почитатели на залаганията на виртуални спортове.
  • Залаганията на виртуални спортове не могат да служат за упражнение на уменията за залагане на истински спортове – въпреки, че някои хора приемат залозите на виртуални спортове като вид тест преди да се впуснат в света на истинските онлайн залози,то други смятат, че двата типа залагания, нямат нищо общо и че виртуалните залози не могат да подготвят залагащите за това, което ги очаква при залозите на реални мачове, защото при тях се изисква доста по-задълбочени проучвания, четене на прогнози и разсъждения.

Виртуалните спортове са една оспорвана тема в средите на онлайн залозите и въпреки, че непрестанно опциите, които предлагат, се увеличават и визията на самите игри се подобрява и все повече се доближава до реалността, то има почитатели на онлайн залаганията, които отричат предпочитат да залагат единствено и само на реални спортове.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed