ПАРИТЕ БГ - сравнение на кредити

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Телефон: 
0889 206 208
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, бул. Джеймс Баучер 76
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Бързи и ипотечни кредити
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2019
Марки: 
Сравняване на кредити

Ползването на PARITE.BG е напълно безплатно за теб, но ние можем да получаваме заплащане под формата на реклама или комисионни от банки и кредитни компании. Parite.bg е уеб сайт за сравнение на кредити, финансови услуги и полезни съвети за спестяване на време, нерви и пари. Ние не сме заемодател и не предлагаме кредити от собствено име.

ПАРИТЕ.BG е динамично развиваща се електронна платформа за сравнение на кредити и финансови продукти.

Ние сравняваме кредити и показваме как да получите кредит – бързо, лесно и изгодно.

За нашият екип от професионалисти

Нашият екип се формира от млади и активни професионалисти от сферата на финансите, информационните технологии и маркетинга, в т.ч. кредитни консултанти, пазарни проучвания и анализи, реклама и маркетинг, партньорства, софтуерни разработки, клиентски център, управление на съдържанието, копирайтинг и други. Освен мотивацията, личните и професионални качества, за нас от водещо значение са търсенето на щастието, да бъдем полезни на другите, личностното развитие и приятелските взаимоотношения.

Нашата цел

Ние се грижим да получавате винаги актуална информация, като поддържаме огромна база от данни, която анализираме и свеждаме до най-важните и полезни данни за сравнение. По този начин Ви показваме как и от къде да можете да получите най-изгодния и най-подходящия кредит за Вас. Нашата цел е можем да Ви помогнем с вземането на най-правилно решение и да получите най-добрите условия за Вас.


Ние проверяваме и анализираме

Ние показваме всички условия по кредитите, като проверяваме добавените кредитни компании и детайлно анализираме техните кредитни продукти, за да можем да ви покажем цялата информация синтезирана и лесна за сравнение.


Ние сме независими

Ние не сме собственост на голяма финансова корпорация и не сме задължени да продаваме продукти, които не искате или нямате нужда. За разлика от някои организации, ние разкриваме примамките и уловките, за които трябва да внимавате.


Показваме всичко скрито

Ние четем и малките букви и ви показваме добре завоалираните уловки в договорите за кредит. Нашите експерти постоянно следят променящите се условия по кредитити в безбройните кредитни институции и ви помагат да избирате лесно.


Помагаме ви да спестите време и пари

Ние събираме и показваме най-добрите кредитни предложения и ви спестяваме много време и напрежение от обикаляне на кредитни институции, обяснения пред кредитните инспектори и дълги преговори без ясен край и условия.

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed