Парфюми тестери

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
+359878415644
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-17:00
Основател на фирмата: 
Ivan Ivanov
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Диков 2
Ценови диапазон: 
30-300
Видове разплащания: 
В брой
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Онлайн продажба на парфюми и тестери
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2015
Категория: 
Тестери-Бг Еоод Здраве и Красота 82d1feb6e8316ec9f9f18a70268e8a31

Разгледайте нашия богат онлайн каталог за парфюми тестери на сайт номер 1 за България. Изобилие от аромати за него и нея на ниска цена. Страхотни нови и аутлет аромати подходящи за всеки повод и всеки вкус. Изобилие от бутикови парфюми на едно място- при нас! Разгледайте внимателно нашите разпродажби, големи намаления и промоции. Подарете на Вашите близки едно уникално марково изживяване. Нашите професионални консултанти ще Ви помогнат в избора на Вашия аромат:

Кой от изброените аромати би Ви подхождал най-много ?

Джентълмен

Безупречните маниери, отличното възпитание, дълбокото благоприличие са неразделна част от чара на истинския джентълмен. Ако успеете да намерите такъв мъж, подчертайте неговото достойнство с класически ухания.

Аромат: комбинация на кубински тютюн с кожа, допълнени с разведряващи бобчета тонка.

Бизнесмен

Ароматът за бизнесмена трябва да допринесе за неговата кариера, а не да му пречи. Затова, ако вашият мъж е типичен бизнесмен, изберете спокойни, но престижни композиции, които ще направят подобаващо впечатление на неговите делови партньори.

Подходящи смеси: кожа с тютюн и лек примес на сушени водорасли.

Загадъчен

Вие и досега не можете да го „разгадаете“. Всеки път той успява да ви заинтригува с нещо. Не разказва за миналите си хобита и като цяло много неща в живота му са тайна за хората около него. За „Загадъчния“ са подходящи сложните аромати, които е трудно да се класифицират.

Препоръчително: дъбов мъх, ванилия, мускус, обвити в дълготраен шлеф с преобладаващи нотки на японска сакура и марокански жасмин.

Гурман (кулинар)

Този господин знае много добре разликата между „стриди“, скариди“ и „строганофф“. В неделя той готви „яйца Бенедикт“ за закуска - но най-много обича да ходи в нови ресторанти и да ги критикува.

Нищо не трябва да му „запушва“ уханията на храната.

Затова се спрете на леки и ненатрапчиви парфюмни тестери – морски бриз, пролетни билки.

Мачо

Мачо не е капризен. Всичко му харесва, стига да е от жена.

Основното в аромата за Мачото са силата и мъжествеността, защото именно тези черти той култивира в себе си по всякакъв възможен начин.

Само, не дай Боже, да му поднесете аромат с очевидни цветни нотки от рода на роза или теменужки – това за него ще е смъртна обида.

Но със сигурност ще му хареса бруталната комбинация от груба кожа, остър кубински тютюн за пури, уиски, накрая с продължителен шлейф от амбра. Това със сигурност ще спечели сърцето му.

Жизнерадостен

Винаги е лесно и приятно да общувате с такъв мъж. Той е вечен оптимист и заразява всички около себе си със своята любов към живота.

Щастливите аромати са подходящи за него: бергамот, ананас, землисти пачули, морски бриз.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed