Онлайн магазин за употребявана компютърна техника

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
201573325
Телефон: 
+359 899 838 165
Работно време: 
Понеделник-Петък 10:00-18:30
Основател на фирмата: 
Евгени Илиев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София бул. 'Сливница' 204
Ценови диапазон: 
20-2000 BGN
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Онлайн магазин за употребявана компютърна техника
Дата на регистрация на фирмата: 
September, 2011
Марки: 
iZone
'Итопия' ЕООД Магазини и пазаруване 617beb9de7be8f26fefc3f029ea1359d

Търсите си надежден и качествен компютър на добра цена? Ще откриете такъв сред разнообразието от модели маркови  компютри и лаптопи висок клас в iZone.Този онлайн магазин предлага богата гама от различни модели реновирана компютърна техника, компютърни аксесоари и компоненти на ниски цени. Тя е била преди това притежание на различни корпорации и международни банки в европейски страни, работещи в различни бизнес сфери, които подменят техниката си на всеки 2-3 години. По този начин тази компютърна техника достига до крайния потребител. Тези организации използват само качествена бизнес клас компютърна техника, тъй като тя гарантира безпроблемна работа.

Магазин iZone предлага на всеки възможността да направи изгодна покупка на марков компютър от клас А. Моделите компютри и лаптопи, които могат да се открият в този магазин са с красив външен вид, въпреки че са употребявани,имат незначителни следи от употреба, притежават отлични технически характеристики и висока производителност. подходящи са както за работа у дома, така и за нуждите на офиса. Има детайлна информация за всеки предлаган модел компютър, както и реални снимки. Те са произведени от световноизвестни производители на компютърна техника, които са се доказали с времето като например; Lenovo, Toshiba, Dell, Apple, Fujitsu HP и други, чийто нови продукти обикновено са скъпи за средния потребител. Всички компютри и лаптопи от iZone са преминали през поредица от предварителни технически тестове за качество, извършени със специален диагностичен софтуер и всички техни компоненти са минали през прегледи, което и гарантира тяхното високо качество и ефективност на работа.; Имат отлично работеща охладителна система, която е минала през задължителна профилактика, работят безшумно, имат мощни процесори, добра памет, батериите им са издръжливи и се предлагат с гаранция от 6 месеца до 1 година. Поради високото качество на материалите, вложени в тяхната изработка, тези бизнес клас компютри са с дълъг живот и имат оптимална работа дори след изтичане на гаранционния срок.

Доставката на всички модели компютри и лаптопи е безплатна за град София, а при покупка над 150 лв. доставката е безплатна за цялата страна. При получаване на доставката клиентите имат опцията за тест и преглед преди заплащане. За всички клиенти се предлага следгаранционен сервиз, където опитни сервизни специалисти ще отстранят възникнала повреда.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed