Онлайн магазин за спортни екипи и анцузи - Sportenmag.com

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (5 votes)
Телефон: 
0879398724 
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2003
Марки: 
Sportenmag

Онлайн магазинът на Sportenmag предлага широка гама и голямо разнообразие на анцузи, спортни екипи. При нас ще откриете различни модели мъжки и дамски анцузи. Това, което ни отличава от останалите е, че ние се стараем винаги да сме в крак с последните тенденции при спортните облекла. Непрекъснато проучваме пазара и се стараем  да реагираме на потребителския интерес максимално бързо и адекватно.

Нашите анцузи са изработени от висококачествена материя, която не позволява на анцугът да се намачка или деформира при продължително носене. Необходимо е единствено да спазвате препоръчителните инструкции за температура на изпиране в пералня и сушене в сушилня, за да може вашият анцуг да ви служи дълго време.

При нас ще откриете голямо разнообразие от марки, доказали се на пазара. Благодарение на големият асортимент, с който разполагаме, сме уверени, че ще откриете стилът, който ви допада. Ако пък се колебаете кой е точният размер, с който ще се чувствате удобно, на разположение е и таблица с размери.

По-голямата част от дамските анцузи в нашият магазин са изработени от материя, наречена Poliamid.  Това е най-предпочитаната и удобна материя , която не се променя във времето. Всяка дама иска да се чувства комфортно по време на изпълнението на ежедневните си задачи, но същевременно да бъде елегантна. Нашите спортни екипи отговарят напълно на очакванията.

За силният пол сме подбрали анцузи, подходящи за усилени тренировки, като материята не позволява плата да стане на топчета, избелее или да се деформира. Предлагаме и анцузи за големи мъже, като размерите са до 6XL.

За ваше удобство и завършена визия, може да изберете и допълнителни аксесоари като елек или спортна чанта. Така процедурата при поръчка е максимално улеснена и бърза.

Не бива да пренебрегваме факта, че анцузите предлагани от Sportenmag са подходящи както за всекидневието, но и за усилени тренировки в зала или бягане. Материята позволява свободно движение и създавам комфорта, който всеки очаква при носене на подобен тип облекло.

Нашите консултанти винаги се стараят да са максимално полезни, за това ако се колебаете за размер, кройка, десен или нещо друго, ние сме на среща.

За ваше улеснение, предлагаме и максимално опростена възможност за поръчка – само с един клик. Необходимо е единствено да попълните няколко полета, за да можем да обработим поръчката ви. При успешно осъществена заявка на даден продукт, той ще бъде при вас в рамките на 2-3 работни дни, като ще бъдете известени предварително.

Разгледайте и най-новата ни колекция за предстоящият сезон. Очакваме ви!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed