Онлайн магазин за аксесоари за телефони и лаптопи Dice.bg

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
087 943 7748
Работно време: 
Mon-Fri 10AM–7PM Sat 10AM–6PM Sun 10AM–5PM
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. Княз Александър Дондуков 38, София, Център
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Онлайн магазин за аксесоари за смарт телефони.
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020
Марки: 
Samsung
iPhone
Huawei
телефони
аксесоари

Онлайн магазин за различни аксеасори за телефони: iPhone, Samsung, слушалки, телефони. Ще намерите най-качествените аксесоари за лаптопи и модерна техника.

Тук ще откриете разнообразие от слушалки за телефони (безжични, спортни, геймърски), аксесоари за таблети и лаптопи. Предлагаме раници, чанти от различни модели и видове за вашите смарт техники. В сайта ще откриете и преносими зарядни устройства, за да сте винаги "на линия". Така ще може да работите от влака, самолета, у дома, кафето или офиса :) В случай, че сте от тези хора, които носят със себе си многобройни преносими устройства, с помощта на които работите усърдно, то няма по-подходящ сайт, в който да откриете нужните хъбове, за да свържете всяко едно устройство за продуктивната ви работа. 

 Дигитален център Dice.bg ще отговори на всички ваши запитвания. Заповядайте при нас на адрес или... се обадете на телефон или посетете сайта за повече информация.

При конкретни запитвания за наличие на модели, доставки и други по-общи въпроси, моля да ни пишете на мейл: support@dice.bg . Ние ще ви отговорим при първа възможност с възможно най-пълен и точен отговор.

Аксесоари: 

1. Apple Watch цени и модели - ще намерите над 10 бр. Apple часовници, от които да избирате със силиконови или кожени каишки в черно, кафяво, розово, таитаниеви каишки и други. Защо да си закупите подобен часовник ли? Много е просто: ако имате Apple iPhone, то няма нищо по-удобно от това да гледате съобщенията си на часовника си, да водите разговори от него или да отговаряте на съобщения. Смарт гривните, които нашумяха нямат всички тези екстри, а с Apple Watch със сигурност ще можете да следите и пулса, и крачките, и кръвното си налягане;

2. Раници и чанти за таблети и лаптопи - Предлагаме красиви и стилни дамски чанти, които ще побират най-ценните ви технологии, с които работите, комуникирате и живеете ден за ден. Освен дамски, предлагаме и компактни раници и чанти, мъжки и унисекс, които ще завършат вашата бизнес визия или просто ще ви бъдат удобни и в употрепа когато пътувате и носите своите техники с вас. Разгледайте възможностите за раници и чанти на нашия онлайн магазин Dice.bg;

 

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed