Онекс Тур - туристическа агенция

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.8 (12 votes)
Телефон: 
0899 761 861, 02/465 38 48
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:30-18:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
град София, ул. Люлин Планина 42
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020
Категория: 
Онекс Тур ЕООД Туризъм ee96a24a818ff816e5538507dfd6ab6d
Онекс Тур ЕООД Туризъм d036d68b3a97519eb58f5cfeda6ce037
Онекс Тур ЕООД Туризъм 45d9499c591bc9379f6d577b917546f7
Онекс Тур ЕООД Туризъм c5aa1c44ee8bb1013f292cc53c71b3e0

Onex Tour е туристическа агенция, която се специализира в организирането на почивки и екскурзии в Турция, Русия, Египет, Мароко и Тунис. Благодарение на богатия си опит в сферата, туроператорът е сред най-предпочитаните от туристите.

Онекс Тур оправдава доверието, което клиентите му гласуват, като непрекъснато подобрява и допълва офертите си. Тур агенцията е в партньорски отношения с петзвездни хотели във всяка от горепосочените страни, за да предостави на своите туристи отлични условия за почивки или екскурзии в чужбина. Също така повечето дестанции са достъпни с директни полети от София и Варна.

Екип от професионалисти планира програмата на пътуванията по начин, който да осигурява не просто посещение на друга страна, а приключение за всеки един авантюрист. Туристическата агенция работи с екскурзоводи, които са дългогодишни професионалисти и страните, в които водят групи, познават не само от книгите, а от реалния си опит. За тях те са не просто работа, а втори дом.

Почивки от туристическа агенция Onex Tour

Почивките в Турция са сред най-търсените от хората, затова и агенцията залага основно на турски курорти в своето портфолио. Всеки може да резервира мечтаната ваканция в Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и др.

През последните години много нашумяха и комплексите по брега на Червено море. Сред топ дестинациите за туристите от цял свята са египетските перли – Хургада и Шарм ел Шейх. Със сигурност, те заслужават специално внимание, когато избираме следващото място, на което да прекараме отпуската си.

Не по-малко интересни са почивките в Тунис и Мароко. Разнообразие от курорти и там не липсва, като без съмнение Онекс Тур гарантира, че преживяването ще бъде незабравимо.

Екскурзии от туристическа агенция Onex Tour

В портфолиото на туроператорът могат да се намерят не една и две екскурзии, които грабват вниманието с екзотичните си маршрути и отличните си цени.

Круизите по река Нил са сред любимите на пътешествениците, като най-доброто време за осъществяване на подобно приключение е пролетта или есента. Египет е топ дестинация от години, а древните й градове – Кайро, Александрия и Луксор са неизменна част от екскурзиите, които тур агенцията предлага.

Без съмнение, любима на малки и големи е Русия, която привлича най-вече с величествените Москва и Санкт Петербург. Всеки, чиято мечта е да се докосне до някогашна царска Русия, може да разгледа офертите в сайта на агенцията.

Съседна Турция също дава безброй възможности за опознаване на места като Памуккале, Троя, Кападокия и други. Екскурзии до Мароко и Тунис също започват да стават желани от туристите.

Няма две мнения по въпроса, че Онекс Тур знае как да сбъдва мечти.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed