Онекс Тур - туристическа агенция

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (7 votes)
Телефон: 
0899 761 861, 02/465 38 48
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:30-18:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
град София, ул. Люлин Планина 42
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020
Категория: 
Онекс Тур ЕООД Туризъм 638b6406b5c8ab629c81c87cbbe3a5ff
Онекс Тур ЕООД Туризъм 08a29a1b250984e16e8b6bfea583e729
Онекс Тур ЕООД Туризъм e7d0eb43a851df1dbe6b9b99f91c2abd
Онекс Тур ЕООД Туризъм 1ba34ff0c6ef995a595ad51a469ccafe

Onex Tour е туристическа агенция, която се специализира в организирането на почивки и екскурзии в Турция, Русия, Египет, Мароко и Тунис. Благодарение на богатия си опит в сферата, туроператорът е сред най-предпочитаните от туристите.

Онекс Тур оправдава доверието, което клиентите му гласуват, като непрекъснато подобрява и допълва офертите си. Тур агенцията е в партньорски отношения с петзвездни хотели във всяка от горепосочените страни, за да предостави на своите туристи отлични условия за почивки или екскурзии в чужбина. Също така повечето дестанции са достъпни с директни полети от София и Варна.

Екип от професионалисти планира програмата на пътуванията по начин, който да осигурява не просто посещение на друга страна, а приключение за всеки един авантюрист. Туристическата агенция работи с екскурзоводи, които са дългогодишни професионалисти и страните, в които водят групи, познават не само от книгите, а от реалния си опит. За тях те са не просто работа, а втори дом.

Почивки от туристическа агенция Onex Tour

Почивките в Турция са сред най-търсените от хората, затова и агенцията залага основно на турски курорти в своето портфолио. Всеки може да резервира мечтаната ваканция в Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и др.

През последните години много нашумяха и комплексите по брега на Червено море. Сред топ дестинациите за туристите от цял свята са египетските перли – Хургада и Шарм ел Шейх. Със сигурност, те заслужават специално внимание, когато избираме следващото място, на което да прекараме отпуската си.

Не по-малко интересни са почивките в Тунис и Мароко. Разнообразие от курорти и там не липсва, като без съмнение Онекс Тур гарантира, че преживяването ще бъде незабравимо.

Екскурзии от туристическа агенция Onex Tour

В портфолиото на туроператорът могат да се намерят не една и две екскурзии, които грабват вниманието с екзотичните си маршрути и отличните си цени.

Круизите по река Нил са сред любимите на пътешествениците, като най-доброто време за осъществяване на подобно приключение е пролетта или есента. Египет е топ дестинация от години, а древните й градове – Кайро, Александрия и Луксор са неизменна част от екскурзиите, които тур агенцията предлага.

Без съмнение, любима на малки и големи е Русия, която привлича най-вече с величествените Москва и Санкт Петербург. Всеки, чиято мечта е да се докосне до някогашна царска Русия, може да разгледа офертите в сайта на агенцията.

Съседна Турция също дава безброй възможности за опознаване на места като Памуккале, Троя, Кападокия и други. Екскурзии до Мароко и Тунис също започват да стават желани от туристите.

Няма две мнения по въпроса, че Онекс Тур знае как да сбъдва мечти.


InformatorBG.comЗащо избрах хостинг в Jump?

InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed