Ohoboho - детски онлайн магазин

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Телефон: 
0899 999 360
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. Българска Морава 96
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Ohoboho е онлайн магазин за детски играчки. Продуктовото портфолио на бранда е разнообразно. В каталога на сайта могат да се намерят артикули като: бебешки колички, столчета за кола, батути, бебефони, плюшени играчки, кукли, акумулаторни коли, бънджи за бебета, детски шейни, пъзели, настолни игри, интерактивни играчки и много, много други.

Всеки родител ще намери каквото му е необходимо за отглеждането на детето. Охобохо е сред лидерите на пазара за детски играчки и вече години наред не спира да се развива.

Сред марките, които са най-популярни и обичани от потребителите са: Cybex, Lorelli, Cam, Hasbro, Moni, Woody, Fisher Price, Chipolino, Educa, GALT и т.н.

История на Ohoboho

Брандът е на пазара от 2012 година, като от тогава до сега успешно затвърждава позициите си на лидер в онлайн продажбата на детски играчки. През 2020 година се навършват шест години, откакто Ohoboho е официален вносител и представител на шведската марка играчки и шейни „Stiga“.

Сайтът следи тенденциите в развитието на технологиите и онлайн системите, за да може оптимизирайки платформата си, да предоставя все по-добро обслужване на клиентите си.

Цените на артикулите са конкурентни и съобразени с покупателните възможности на хората. Промоции и отстъпки се правят редовно на различни продуктови категории. Целта е всеки човек да може лесно да получи продуктът, който иска да купи на детето си.

Детски играчки от Ohoboho

Без съмнение, пазаруването на детски играчки по Интернет е голямо улеснение за родителите. По този начин те могат без значение от населеното място да зарадват малчуганите с любимите им играчки.

В онлайн каталога на Охобохо може много бързо да се разгледат всички продукти. Сравнението между тях е значително по-лесно. Родителите имат богат избор от играчки както за момчета, така и за момичета. За новородените също има всичко необходимо.

Ohoboho предлага и аксесоари, без които детската стая няма да бъде напълно завършена. Можете да поръчате матраци за детски легла, скринове, завивки, одеяла и др. Протекторите за врати и контакти са едни от най-важните неща за родителите, затова онлайн магазина на Охобохо разполага с различни видове от тях.

Със сигурност, ще имате интересна и атрактивна визия на детската стая, а и на всяко друго помещение.

В случай, че имате нужда от допълнителна информация за някой продукт, можете да я получите по телефон или мейл. Времето за доставка зависи от локацията, но обикновено е между един и три дни, като има възможност за връщане и замяна на стока.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed