Общи характеристики на качествените геймърски телевизори

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)

Множество компютърни монитори не могат да изпълнят желанието на геймърите по света, да играят игри в домашна среда на голям екран. Затова те се ориентират към телевизори, които да им осигурят това, което търсят като най-различни качества.

Независимо от марката на телевизорите, когато те са брандирани като геймърски, по същество те балансират различни фактори. В този смисъл ценовата разлика и вградените качества са основни при избора на телевизор за геймърски нужди.

В този текст, без да се впускаме във всеки отделен детайл.

Ще отбележим основните характеристики, които вълнуват геймърите и как същите тези качества са позиционирани като числа и функции в самите телевизионни приемници.

При съвременните геймъри, тези, които обичат да играят в домашна среда, изникват редовните въпроси. Търсят ли HDR за Xbox или PS4, търсят ли телевизор, в който да включат също толкова геймърския компютър или лаптоп? Около тези въпроси се въртят и качествата на телевизорите, които могат да предложат най-добрата среда за геймърски преживявания. 

4K революцията в резолюцията – не случайно започваме този абзац със споменаване на 4K.

Според по-голям брой експерти, в края на 2018 г. най-добрите геймърски телевизори за с 4K резолюция. Много често за телевизори, които се предлагат като достатъчно качествени за игри, ще бъдат в резолюция 3840x2160. Разбира се веднага с тяхното споменаване идва и по-високата цена. Тя обаче няма да е винаги такава, а и възможностите на пазара са достатъчно много, така че да намерите нещо, което можете да си позволите.

Размери от 43 до 55 инча за също нещо характерно за геймърските телевизори.

Оттук насетне следва панелната технология, която ще изберете, Както OLED на LG,  така и QLED на Samsung предлагат изумителни решения за най-различни игри, които ще играете на тях. Разликите са почти незабележими за нетренираното око, и в крайна сметка и двете технологии предлагат отлични качества за игрите. LED моделите също предлагат отлични качества, които макар да не достигат технологичната база на OLED   и QLED, успяват на по-ниска цена да осигурят превъзходна картина за пълноценно геймърско изживяване. Още повече при търсене на LED геймърски телевизор.

Източник: https://vladives.bg/

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed