Няколко начина, по които употребата на велпапе може да подпомогне бизнеса ви

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
велпапе близък кадър на материала

Не са малко случаите, в които дадена стока пристига до получателя повредена, само защото опаковката ѝ не е издържала. Ако и при вас това се е случвало, най-вероятно сте се замисляли как да подобрите опаковките, за да не се налага да правите този допълнителен разход. Кашоните от велпапе например предлагат доста повече сигурност и издръжливост спрямо обикновените кашони. Много индустрии вече са преустроили методите си на опаковане и използват именно велпапе и за пренос и като част от рекламната им стратегия, както ни разказаха от Dimeko. По този начин, техните артикули са защитени през цялото време на транспортиране и едновременно с това популяризират бранда им. В крайна сметка здравината на велпапето увеличава продажбите, като доставя здрава продукция до клиентите.

Велпапето запазва стоката

Опаковките от велпапе стават все по-популярни от гледна точка на транспортирането на стоки. Напоследък компаниите, които се занимават с производство, осъзнаха добрите преимущества на велпапето, които включват:

  • Запазване на свежестта на продукта;
  • Запазване на аромата му;
  • Добрият външен вид;
  • Вкуса на плодовете и зеленчуците.

Ако сравним велпапето с пластмасата, то няма как да не ни направи впечатление, че пластмасата не се справя толкова добре с по-горните точки. Най-големият позитив е, че велпапето реално може да увеличи срока на годност на даден продукт. Един от начините това да се постигне е като се предотврати навлизането на външна влага в опаковката. Когато продуктите са сухи, те могат да издържат по-дълго време и да не се развалят. Това се оказва полезно за всички, участващи в процеса - от производители до крайни клиенти. По-дългият срок на годност води до по-малко разхищение на храна, като по този начин се увеличават общите продажби.

Проучванията показват, че велпапето също се е превърнало и в привлекателен вариант за магазините за хранителни стоки, заради положителното им влияние, което пряко оказва върху поведението на потребителите при покупка.

И компаниите и техните клиенти искат да се чувстват уверени, че продуктите се доставят правилно и с най-голямо внимание. Предимството на опаковките от велпапе е възможността да се добавят подложки към опаковките, както и опции за гъвкав дизайн, който ще осигури подходящо прилягане в зависимост от вида на продукта.

Това предоставя на компаниите по-големи възможности за опаковане. Не им се налага да се задоволят с основен дизайн, който може да не е напълно персонализиран и да стане причина за загуби.

Транзит на продуктите

Поради възможността за добавяне на елементи като подложките към една опаковка от велпапе, продуктите са с много по-малък риск от счупване или повреда, отколкото биха били в пластмасова опаковка или картонена кутия.

Възможността да се гарантира, че продуктът ще пристигне без повреди, намалява времето и парите за разходи и покриване на щети. Освен това, не се стига до момент, в който клиентите да пишат жалби, което е много добре от гледна точка на реномето на всяка една компания, занимаваща се с производство.

велпапе различни части

Велпапето увеличава удовлетвореността на клиентите от дизайна

Гъвкавостта на дизайна позволява на компаниите да създават ангажиращи опаковки, които радват клиентите в момента, в който получат пакета си, независимо дали става въпрос за хранителен продукт, облекло или електроника. Тъй като все повече компании научават, че опаковките увеличават продажбите, все по-голямо внимание се обръща на това, което може да се направи с дизайна на едно велпапе. Какъв по-добър начин да задоволите клиента от това да изпратите продукт в атрактивна опаковка, изработена по поръчка, която да го развълнува.

Опаковката може да покаже принадлежност на продукта именно към вашия бранд, тоест да е брандирана с логото и цветове на вашата фирма. Само така ще се отличите от конкуренцията и ще имате съвършено представяне пред клиента. Това е добър начин и да спечелите няколко органични поста в социалните медии и интернет на доволни клиенти.

Колкото по-добро е качеството на вашата опаковка, толкова по-голяма е вероятността клиентите ви да бъдат доволни, което води до лоялна клиентска база и стабилни продажби.

Опазване на околната среда

Използвайки опаковки от велпапе за опаковане и транспортиране, вие реално помагате на околната среда. Това създава положително впечатление в съзнанието на клиентите и влияе значително върху поведението при покупка. Клиентите се радват да чуят, че компанията, от която купуват, е отговорна за природата и се опитва да промени поне малко замърсяването и изразходването на ресурси.

Велпапето е лесно рециклируемо и за многократна употреба

Този материал се изработва от възобновяеми и напълно рециклируеми ресурси и това го прави прекрасен избор. Използването на опаковки от велпапе позволява на потребителите лесно да рециклират опаковката или просто да я сгънат и да я съхраняват за бъдеща употреба.

 

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed