"Нолс" ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.7 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
202577764
Телефон: 
0887 750 553
Работно време: 
Понеделник до Петък 08.00 - 17.00
Основател на фирмата: 
Янко Петров
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, ул. Академик Петър Динеков № 10, 4002
Ценови диапазон: 
10 - 500 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Печат на плат
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2013
"Нолс" ЕООД Индустрия, Производство 340a437cb38b9392bae1150ca450a893

„Нолс“ ЕООД е фирма, която се занимава професионално с печат върху плат и текстилни изделия. Много предмети, които ни заобикалят са били изработени точно с тази технология - печат на плат. Артикулите, които предлага, фирмата ги изработва със собствено оборудване. Фотореалистичният печат се получава не само, като се използват качествени изделия и мастила, ами и когато специалистите имат нужния опит. „Нолс“ изработва артикули и по поръчка, които са със специфични размери, форми или изцяло по проект на клиентите.

Какво предлага „Нолс“?

Всички артикули на фирмата са изработени с технологията „печат на плат“, която осигурява качествено покриване на текстилното изделие и наситени цветове. Когато става въпрос за рекламни продукти, като рекламни шалове, рекламни престилки, шапки, спортни екипи и др., не само качеството на плата трябва да е безупречно, ами и външния му вид. Това няма как да се получи с лоша печатна техника и непрофесионална изработка.

Много компании осигуряват на служителите си връзки за баджове, които са с името на компанията и нейното лого. По този начин, самите служители са инструмент за популяризиране на марката. Пълноцветният печат служи за привличане на вниманието и трябва да няма забележки по изделието. Много често се печатат и сатенени ленти и подаръчни панделки, които по друг начин не биха могли да станат толкова атрактивни.

Рекламните шалове са друг продукт, който компаниите често използват за да промотират бранда си. За разлика от връзките за баджове, рекламните шалове се подаряват по-често на клиенти, доставчици, търговци и други лица, свързани по някакъв начин с компанията и нейната дейност. Когато се правят рекламни кампании или търговски промоции от дадена компания, тогава лицата, участващи в кампаниите се нуждаят от брандирани дрехи или поне шалчета, които да показват тяхната принадлежност.

„Нолс“ разпечатват и футболни шалове за футболните клубове и техните фенове. Към спортните стоки, които се предлагат от фирмата са и футболните знамена и флагове, както и цялостните спортни екипи.

При тях можете да откриете и най-разнообразни варианти за рекламен текстил. Примерно, рекламни тениски, престилки, раници от плат, шалтета и шапки. Всички те се обработват с печат върху плат и могат да бъдат най-разнообразни дизайни по желание на клиента. Може да се изработят и кърпи, покривки, флагове за заведения, дори и бански костюми.

Не е нужно да имате готова идея, точно как да изглеждат Вашите дизайни. От „Нолс“ ще Ви помогнат с идеи за вашите текстилни рекламни материали. Нужно е само да имате лого и да имате горе долу представа как искате да изглеждат. От фирмата ще изработят и мостра, преди да започнат печатането на цялата поръчка. Възможно е да се използват и Ваши термотрансферни щампи, които сте закупили от друго място, но искате да ги разпечатате върху нови артикули.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed