newfresh.org

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
200885546
Телефон: 
0896 660 843
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Тодор Александров Дуралийски
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух №10
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Борба с вредителите
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2009
Категория: 

Омръзнало ви е като светнете лампата нощем и да виждате как разни бубулечки пъплят по пода?

Или пък нощем, докато сте в леглото, чувате стъпките на някой гризач по тавана или звук от чупене на буркани в мазето?

Фирма Ню Фреш ООД се занимава професионално с дезинфекция, дезинсекци и дератизация от 2009 година и опитните ни професионалисти гарантират ефективното премахване на нежеланите животински организми от дома и офиса ви.

За да може всеки от нашите клиенти "да си направи сметка", предварително казваме на място или по телефона каква ще бъде крайната сума за извършването на услугите - без скрито-покрито!

Ако пък желаете да се справите с този проблем собственоръчон, на онлайн магазина ни newfresh.org ще откриете перфектните препаратаи и устройства за това!

Предлагаме напълно безплатна и неангажираща безплатна консултация за всеки, решил да се бори с паразитите сам, защото вярваме, че удовлетвореността на нашите клиенти е най-важна.

Освен това, потребителите могат да се възползват от безплатна доставка при минимална стойност на поръчката от 50 лева (и до 5 кг).

Предлагаме и опцията преглед и тест преди плащане с наложен платеж, за да сте сигурни, че получавате точно това, за което плащате.

Също така предлагаме доста дълъг период за право на връщане - до 30 дни!

А ако сте бизнес или просто имате нужда да направите голяма поръчка, винаги можем да договорим по-ниски цени, за да получите най-доброто срещу парите си.

Дори да се нуждаете от само няколко неща от сайта ни, след повторна поръчка при нас, отново можете да се възползвате от намаления за следващи поръчки - така показваме благодарността си към потребителите, които избират да ни се доверят.

Ако и това не е достатъчно, за да се убедите в нашата експертиза и опит, можем да споделим, че само за календарната две хиляди и деветнайста (2019) година сме обработили над 22 450 поръчки - както по телефона, така и на място в магазина ни и по имейл.

При всичко изброено дотук, можем да допълним и че винаги се стараем да изпращаме поръчките в същия ден, в който са направени - статистиката ни сочи, че успяваме да го направим в не по-малко от 80% от случаите.

Така можете да сте сигурни, че помощта е напът и ще се спасите от нежеланите "гости" възможно най-бързо!


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed