Nashensko BG - Производството на млечни продукти

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 3.8 (6 votes)
Булстат (ЕИК): 
203228705
Телефон: 
0888 254 890
Работно време: 
Понеделник - Неделя: 09:00 - 20:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, жк. Младост 1-А, бл.505
Ценови диапазон: 
0 - 10
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Производство на висококачествени млечни продукти
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2007

„Интер Д“ ООД сме голяма фирма, която се занимава с производството на млечни продукти.

Ние се намираме в подножието на Родопа планина, село Козарско. Продуктите ни са с уникален вкус и на много добра конкурентна цена. Стремим се към високо ниво на качество и контрол още от 2001 година до момента.

Нашата идея е да докажем на хората, че качеството е ценност, а вкусът традиция. Това ни помага да се срещаме с много различни партньори. Мисията ни е не само да спечелим Вашето доверие, но и то да бъде оправдано. Млечните продукти на „Интер Д“ ООД съдържат истинско фермерско мляко по стара  българска традиция.

Това, към което се стремим е да задоволим желанията на клиентите. Затова предлагаме сирена както от краве, така и от овче мляко, по вкуса на всеки наш клиент. На пазара може да срещнете кисели млека, айряни, цедено и прясно мляко. Наша запазена марка е „НАШЕНСКО“.

Най-здравословно и с най-високо качество е киселото мляко. Това е най-често желаната за консумиране храна за всеки българин. За да запазим доброто качество и високите показатели, създадохме нашето прясно мляко от специално сурово мляко и сме се погрижили да бъде пастьоризирано при подходящи температури. В нашите фирмени магазини ще намерите овче кисело мляко, както и мляко с висока масленост – 4%.

Сиренето е другият много търсен и желан продукт. Разполагаме с марки сирена дори и за най-претенциозните ни клиенти. Произвеждаме различни видове сирене, сред които са: смес от краве и овче сирене, 100% овче сирене и 100% краве сирене. Ще се насладите на традиционния български вкус с нашите натурални млечни продукти.

Стремим се и към уникален вкус с айрян „Нашенски“-тази напитка е изключително търсена на българския пазар. Ние от „Интер Д“ ООД се надяваме да задоволим всеки наш клиент с млечните продукти „НАШЕНСКО“.

От юни 2017 може да откриете „Нашенско“ и в Пловдив. В града под тепетата, кв. Кючук Париж, направихме първия си фирмен магазин, в който освен вкусните ни млечни продукти, може да опитате и различни месни изкушения.

Уеб сайт: http://www.nashensko.bg|

Фирмени магазини

  • Адрес: гр. София, жк. Младост 1-А, бл.505
  • Адрес: гр. София, жк. Младост 4, бл.418
  • Адрес: гр. София, Пазар Римска стена, ул. "Стара стена" 3
  • Адрес: гр. София, Пазар Дружба 1 (Зеленчуков пазар)
  • Адрес: гр. Пловдив, бул. Никола Вапцаров 91-А

Контакти

  • Производствена база: с. Козарско, Община Брацигово
  • Телефон: 0888 254 890
  • Email: inter_dood@abv.bg

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed