На фирмено парти със здравословен кетъринг

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
сурови десерти за кетъринг на фирмено парти

Някои хора се чудят как може да се съчетаят работата и почивката. В последно времето обаче започна да се провеждат така наречените тийм билдинги. Хората, колегите от дадена организация се събират и едновременно с това си почиват и създават по–здрави връзки помежду си. Много често на такива тематични фирмени партита прерастват в истинско забавление като се разиграват различни игри, томболи, закачки. Идея за собствениците на фирми е да организират фирмено парти със здравословен кетъринг. Например може да има настолни игри, игри на вън с разделяне на отбори, каране на велосипеди сред природата, яздене, плуване в басейн и други, а в почивките може да има почерпка със здравословни сурови десерти и бонбони.

Осигуряването на качествен кетъринг, храна и напитки не е особено лесно. Все пак става въпрос за организация, фирма, предприятие, без значение големината и неговия брой трябва да се намери начин за качествени и обичани сандвичи, сладки и соленки, напитки и други. Ако пък някой от екипа служители има рожден ден или друг повод за празник ще е нужна поне една торта. Понякога в екипа на фирмата има хора, които държат на своето здравословно хранене или са на диета. За предпочитане е в такъв случай да бъдат осигурени качествени био или натурални почерпки като сурови десерти, торта и други вкусни лакомства. За да има истинско заздравяване на връзките между хората те трябва да бъдат весели и щастливи както в офиса, така и седнали на масата. Няма как в един колектив да вървят нещата, ако хората в него не се разбират или сплотят. При един тийм билдинг може да се изградят точно такъв вид неформални и приятелски взаимоотношения. А един от начините е именно такъв, чрез игри, забавления и здравословна почерпка със суровите десерти, лакомства и бонбони. Защо да се организира това събитие по този по-различен начин?

Повечето работодатели смятат, че техните задължения към служителите свършват веднага, след приключването на работния ден. Истината, обаче е съвсем друга. Една не малка част от деня хората я прекарват на работното си място и изграждат връзки, но тези връзки в повечето случай са само колегиални. Проучванията показват, че хората, които имат не само колегиални връзки показват доста по-добри показатели на работното си място. Това може да се осъществи, чрез едно истински весело изкарване в планината, на язовир или където и да е сред природата. Достатъчно е всеки да има добро настроение, енергия за игри и забавления и добра почерпка, която да го чака в ресторанта.
 
Иначе казано, за да се повиши производителността в офиса, защо вие като работодател не помислите за едно незабравимо фирмено пари? Вашите служители ще се забавляват и ще изградят едни по–приятелски отношения и по този начин в работната среда нещата ще вървят по–добре. За успокоение ще кажа, че не е необходимо вие да са ангажирате с програмата, кетъринга и да се занимавате с организирането на такова събитие. За целта може съвсем спокойно да се поръчате здравословен кетъринг, който да включва пресни плодове, ядки и вкусни лакомства като сурови десерти за хората на диета, както и месни и тестени деликатеси за останалите. В случай, че опрете до помощта на парти агенция, която ще направи фирменото парти едно много приятно изживяване за вас и вашите служители. 

Сладкарското ателие, което се ангажира с почти всичко относно кетъринга за събитието ще приготви вкусни и полезни за здравето лакомства. Не трябва да се учудвате, ако дори в програмата бъде включен и аниматор за децата на семействата. Тяхната работа не е само да забавляват малките деца, но и да поддържат висок духа на фирменото забава. А децата със сигурност най-много ще оценят вкусните сурови десерти на RawCakes, торта и други полезни лакомства.

Суровите полезни десерти са изработени от здравословни съставки като ядки, био шоколад, фурми, пресни плодове, цитрусови и други екзотични плодове, какао, мед, кокос и много други. Те са приготвени без обработка и по този начин запазват свежия си вкус остават богати на витамини и минерали.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed