My Soul Depot | Мебели и аксесоари

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
203422247
Телефон: 
+359 878 291882
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Основател на фирмата: 
Албена Стефанова
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, кв. Павлово, ул. Белмекен 14Б 1618
Ценови диапазон: 
50 - 400 лв
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Магазин за мебели
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2015
Марки: 
My Soul Depot
Калигра ООД Мебели и обзавеждане 61343c91c703e8f4e910e8e1c6ee450b

С какво сме по-различни от всеки друг магазин за мебели?

Да продаваш мебели не е просто търговия. Продажбата на мебели и обзавеждане за дома е предоставяне на уют и комфорт. Ние, от My Soul Depot, правим точно това, предоставяме качествени мебели с перфектна изработка на хора, които се отнасят с внимание към детайлите и не им е безразлично какви мебели и аксесоари ще има в дома им. На уебсайтът ни, mysouldepot.com можете да разгледате мебели и аксесоари от естествени материали. Придържаме се към етно стила, защото вярваме, че хармонията и класиката никога няма да излязат от мода. Мебелите и аксесоарите, които предлагаме са от дърво, вълна мед, лен и др. Ако това ви звучи интригуващо можете да ги разгледате по-подробно и да си изберете онези, които ще се впишат най-добре с вашия интериорен дизайн.

Какви мебели предлагаме?

Предлагаме дървени мебели, като холни масички, табуретки и скринове, какво и етно стил мебели, като бял войнишки сандък. Етно стилът върви ръка за ръка с високото качество на изпълнение и видимите щрихи на занаятчийска изработка. Медта, лена, вълната и дървото са непреходни материали и от тях, каквото се изработи стои дълги години без да се захаби или изтърка. Това е и основната причина заради която избрахме да работим точно с тези материали. За много хора, думата уют се равнява на добре обзаведен дом и ние сме готови да им помогнем да го постигнат лесно. 

Освен мебелите, предлагаме и дизайнерско осветление от плетени метални лампи. Те са точно, като уникални бижута, които разхвърлят светлината по неповторим начин. Дизайнерските килими и текстил пък които ще видите на сайта ни са вълнени килими и ленени и дизайните им са изчистени като стил или с геометрични фигури. Възглавниците и одеялата също са в строгия стил и подсказват за не просто внимание към детайлите, ами и за автентичност. 

Ние, от My Soul Depot, се гордеем с мебелите и обзавеждането, което предлагаме. Нашата гаранция за качество и стил е обещание за комфорт и приятни мигове. Автентични мебели в етно стил с добро качество не се намират лесно и това ни прави уникални на пазара за обзавеждане. Можете да ни се доверите, като търсите за вашия дом стилен акцент, на който всички съседи да се възхищават. Все пак една етно холна масичка винаги ще събере погледите.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed