“Мотокар Сервиз” ООД - нови и рециклирани кари Linde

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (5 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG020365729
Телефон: 
+359 32 657 570
Факс: 
032 657 580
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:30 - 17:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. Коматевско шосе 26 а, Пловдив 4000
Ценови диапазон: 
10 000 - 50 000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Марки: 
Linde Material Handling
„Мотокар Сервиз” ООД Транспорт и транспортни услуги 5097440996e9658f6a4d13f9aaead8d6

“Мотокар Сервиз” ООД е официален представител на Linde Material Handling. Немската компания производител на подемно транспортна техника е с доказано качество в изработката на всички видове мотокари и електрокари, именно заради това и Мотокар Сервиз е техен представител за България. Предлагат оригинални резервни части и пълна гама от машини и складова техника за закупуване. Освен че имат наличност от над 90% от резервните части, Мотокар Сервиз предлагат и допълнително оборудване – осветление, светлинна и звукова сигнализация, аварийни лампи, гребла, батерии и зарядни. Подбрали са продуктите по начин по който да е максимално удобно на клиентите да поддържат своите кари. Може при желание на клиента, по заявка, резервните части да бъдат монтирани от официалният оторизиран сервиз на фирмата.

Политиката на компанията е съобразена с удобството на клиентите, защото знаят, колко ви е скъпо времето в света на производството. Освен това с грижа към клиента е създадена и услугата техниците да ви посетят на място и да обслужат и диагностицират машините - за да бъде покрита цялата страна 50 техници  и 12 автомобила са разположение.  Целта е максимално бързо да се разреши всеки възникнал проблем.

Можете да разгледате пълният каталог от продукти за продажба в електронния магазин, както и да получите информация за всеки индивидуален артикул. Асортиментът включва дизелови мотокари и газокари с товароподемност до 52 тона, електрокари до 4,8 тона, влекачи, които са подходящи за пренасяне на прикачени товари до 25 тона, както и платформени влекачи, изработени чрез „TrActive” технологията на Линде. Можете да намерите и електрически и високоповдигащи колички с различна товароподемност, както ричтраци, одър-пикъри и Тристранно-обработващи кари. За нуждите на по-специфичен бизнес на територията на взривоопасни райони Линде са произвели и взривозащитени кари, с различни нива на безопасност и товароподемност. Освен за закупуване на нова техника Мотокар Сервиз предлагат и употребявани и рециклирани мотокари, предназначени за ползване.

Можете да посетите двата шоурума на компанията в Пловдив, да разгледате карите на място или да потърсите консултация за резервни части.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed