Мото екипировка на най-добрите цени. Нови и втора употреба

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
202477340
Телефон: 
+359 886053939
Работно време: 
Понеделник-Петък 10:30-19:00
Основател на фирмата: 
Георги Личков
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „проф. Кирил Попов“ 46, 1700 Студентски Комплекс, София
Ценови диапазон: 
100-3600 BGN
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Мото екипировка
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2012
Марки: 
LINSON MOTO
LINSON MOTO - МОТО ЕКИПИРОВКА, НОВА И ВТОРА УПОТРЕБА Магазини и пазаруване 85b439618edf634ce2c6e6f083a3fcd5

Всеки, който обича моторите и държи на високото качеството и комфорта, може да открие всичко, което търси в онлайн магазин за мото екипировка Motoekip. Този онлайн магазин предлага богат асортимент от маркова екипировка и аксесоари за мотори на разумни цени.  Екипът на онлайн магазина гарантира за високото качество на стоката си, тъй като търгува с едни от водещите производители на моторна екипировка като например NITRO; GMAC; AKITO; SHAD;  EKSELSIOR; BLACK BIKE; WULFSPORT;  EXUSTAR;  LAMPA; O’NEAL; A-PRO; AGV;RANNER; KOJI; ONEDESIGN, WULFSPORT и е вносител на някои от тях.

Всички продукти за мотори, предлагани от Motoekip са направени от висококачествени и издръжливи  материали, които гарантират тяхната максимална ефективност  и по-дълъг живот на употреба. Те не само предоставят удобство и комфорт по време на употреба, но и предлагат безопасност и надеждност, от които се нуждае всеки фен на моторите.
Магазинът предлага различни размери и дизайни аеродинамични каски, които имат DOT и ECER 22-05 сертификат за качество и безопасност. Предлагат се в размери  XS, S, M, L, XL, XXL и имат подвижна козирка, цялостно охлаждане и лесна за сваляне и почистване подплата.  Също така там ще откриете ботуши с негорима кожа, текстилни и кожени екипи, които са направени от вятъроустойчиви, водоустойчиви и дишащи Z-LINER материи, кожени и текстилни якета за мотор от естествена кожа, с вградени протектори, които имат сваляема термо подплата. Някои модели имат също така светлоотразителни ленти. Предлагат се и ръкавици, мото джинси, протектори като наколенки, налакътници, ризници, протекторни гърбове, екипировка за мотокрос, визьори, маски и бонета, разговорни устройства, термо бельо, тениски за мотор, слайдери.

Аксесоарите за мотор, предлагани в магазина включват огледала, дисаги, куфари, текстилни мото чанти, раници, адаптери, различни по размер балансьори, ръкохватки, зарядни за мото акумулатори, LED мигачи, адаптери за мото мигачи, лампови мигачи, адаптери за стойки,  ключодържатели, гараж, покривала, лепенки. Предлагат се също краш тапи, стойки, слюди, направени от висококачествен поликарбонат, осветление и стойки за мото номера, стойки за скутери, покривала, препарати и смазочни спрейове за почистване на въздушни филтри, почистващи препарати за ръце, за почистване на кожа, за хром, за гуми, за карбуратори, за премахване на драскотини, за каски и визьори и за сухо почистване .
Motoekip предлага и мото екипировка втора ръка на ниски цени, която е също от маркови производители на аксесоари за мотори. Изработена е от висококачествени материали, изключително добре запазена е и е издръжлива на износване.
Освен това, онлайн магазинът предлага части за мотори като вериги и гуми, акумулатори, масла и спрейове, въздушни и маслени филтри на марките HIFLO, NGK, K&N и TRW. Също така запалителни свещи, накладки, съединители, спирачни дискове, дисково заключване за мотори, заключващи кабели и вериги за мотори.
Онлайн магазинът предлага на всички свои клиенти супер възможността за покупка на изплащане, бърза доставка с опция за преглед, и право на връщане в период от 30 дни.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed