„Модико България” ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
202231011
Телефон: 
02/9800930, 032/205005, 0879 617 718
Работно време: 
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч; Събота: 09:00 - 14:00ч;
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, бул. "Витоша" 9, етаж 1; Пловдив, ул. "Васил Левски" 48
Ценови диапазон: 
10 - 50
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
онлайн печати - фирмени печати, датници, номератори, джобни печати, писалки и химикалки с печати, печати за кодово маркиране на яйца и други.
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2010
Марки: 
Modico

„Модико България“ ЕООД е търговско дружество, притежаващи ексклузивни права върху марката MODICO в България.

Дейността на дружество е свързана с производство и реализация на печати. Фирма Modico има лидерски позиции на пазара за нови продукти, специализирани в произвеждането на печати, консумативи и машини за направата на печати. Фирмата използва еко технологии като Sun Stamper. Сред предложените от „Модико България“ продукти, можете да намерите пълен асортимент от онлайн печати. Основните видове печати, произвеждани от фирмата, са фирмени печати, датници, номератори, джобни печати, писалки и химикалки с печати, печати за кодово маркиране на яйца и други.

Фирмата извършва търговска дейност в над петдесет държави. Продуктите, предлагани от фирмата, отговарят на всички изисквания на клиентите за външен вид, високо качество и дълготрайност.

Следвайки тенденциите на пазара, фирмата се е ориентирала към използването на флаш технологията Sun Stamper, гарантираща бърза и качествена изработка, както и водоустойчивост на отпечатъка.

Създаването на фирмени печати се извършва чрез изготвяне на клише(гумираната част, върху която е изрисуван печатът), след което то бива поставено върху обикновена или автоматична машинка. Разликата между тях е, че при обикновената машинка е нужно да напоите клишето в специален тампон с мастило, а при автоматичните това не е необходимо, защото тампона е вграден в самата машинка.

От печатите на Modico са удовлетворени и най-взискателните клиенти. Използваните в съчетание иновативна технология на изработка, естетичен и модерен външен вид, висока издръжливост и функционалност, превръщат нашите печати в полезен аксесоар в работното ежедневието. Създаването на печат с инструментите, предлагани от Modico, е лесна и приятна задача. Благодарение на наличните флаш машини процеса на изработка продължава не повече от 5 минути. Изработката на печати, автоматични печати, фирмени печати, лични печати за не повече от 5 минути вече не е нещо невероятно. Запознайте се с предлаганите от нас продуктови решения – свържете се за повече информация!

Екологичността на нашия процес е 100%:

  • Без вредни химикали, проявители и фиксатори;
  • Без залепване;
  • Без отпадни материали;
  • Без източници на замърсяване на околната среда.

Грижата за нашата планета зависи от вас. Изпробвайте печати по метода Sun stamper!

Нашите клиенти идват от различни сфери на дейност – произвеждаме печати за счетоводители, за учители, за лекари, финансисти и други.

Телефон за поръчки: 0879 617 718

Уеб сайт: https://modico.bg/

КОНТАКТИ

  • София, бул. "Витоша" 9, етаж 1
  • 02/9800930
  • Пловдив, ул. "Васил Левски" 48
  • 032/205005
  • office@modico.bg

 

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed