Микро Кредит АД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
202073629
Телефон: 
0700 14 200
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София 1784, булевард Цариградско шосе № 137, етаж 3
Ценови диапазон: 
200 - 3000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Основна насоченост на бизнеса: 
Бързи кредити
Дата на регистрация на фирмата: 
Декември, 2014
Марки: 
CREDINET
CREDIHOME
CREDITRADE
CREDIGO
Микро Кредит АД Финанси и застраховки 17dd2ec893c56ec716982f263923b41f

Микро Кредит АД е фирма за бързи заеми - кредитна институция, която предлага широк спектър от различни кредитни услуги за физически и юридически лица. Компанията много добре съчетава разработването на онлайн кредитите, както и управлението на над 70 физически локации. Специалистите, които обслужват клиенти са над 1000. Компанията разполага с достатъчно ресурси, за да може да задоволи различните потребителски изисквания към разнообразни продукти. Пазарът на кредити е много конкурентен и само компании, които много добре познават своите клиенти и техните нужди, успяват да се задържат дълго на челните места. Микро Кредит АД е в този бранш вече редица години - поставяйки началото си през 2012 г.

Как се е развивала компанията през годините?

До 2014 г. Микро Кредит АД вече имат два цялостно разработени кредитни продукта -  CrediHome и CrediGo. Предлагат финансиране за по-дълъг срок - до 18 месеца и с по-гъвкави условия. Следващата година успяват да извадят продукт, който е подходящ за финансиране на малкия и средния бизнес. Кредитът CrediTrade може да се използва, както за покриването на спешни разходи, така и за належаща бизнес инвестиция. През тази година в Микро Кредит АД започва да се предлага и застраховка Каско и Гражданска отговорност.
През 2016 година, компанията придобива правото да извършва парични преводи, чрез системата на Western Union. А през 2017, Микро Кредит АД излиза на пазара на онлайн услугите с продукта си CrediNet.

Компанията е една от най-стабилно развиващите се в този бранш, дори са участници в Българската асоциация за потребителско кредитиране. Физическите и юридическите лица, които са избрали да им се доверят, са повече от 200 000, така че можете да сте сигурни в качеството и сигурността на предлаганата услуга.

Защо кредитите от Микро Кредит са предпочитани?

Винаги когато ни се наложи да използвам кредитна институция при финансови затруднения, избираме този вариант, който е най-изгоден и най-сигурен. Опитът на компанията в бранша и техните добре разработени продукти ни подсказват, че сме на прав път. Освен това, компанията непрестанно се разширява, отваря офиси и добавя продукти към портфолиото си. Това неминуемо води до повече доволни клиенти. Физическите локации са разположени на места, които са лесно достъпни и когато клиентите имат желание да посетят офисите не са затруднени с намирането им. Това е от съществено значение, ако трябва офисът да се посещава всеки месец при изплащане на вноските по кредита. Все пак на никого не му е приятно да губи часове.

За тези клиенти, които пък не обичат да посещават физическите локации, от Микро Кредит са се погрижили, да им осигурят всички условия за бърза и улеснена онлайн форма за плащания, кандидатствания и изобщо цялостна комуникация.

Компанията предоставя и допълнителни услуги, които забързват процедурата при кандидатстване, дават право на преференциално обслужване, участие в специални промоции и др. Всички тези неща изграждат една комплексна услуга, която неминуемо оставя клиентите повече от доволни.

На уебсайтът на Микро Кредит може да се видят всички най-често задавани въпроси и ако клиентите имат някакви въпроси могат да ги потърсят именно там. Освен това има подробни обяснения за онлайн кандидатстването за кредити, различните видове кредитни продукти, както и възможност за чат комуникация със специалист от компанията. В секцията с новините пък могат да се прочетат интересни факти свързани с кредитите, тенденциите в страната и бъдещето развитие в този сектор. На контактната страница има списък с физическите локации, техните адреси и телефони, за по-голямо удобство, ако клиентите решат да не кандидатстват онлайн.


InformatorBG.com




InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed