МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ЛАГЕР В БАНСКО ЛъкиКидс

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
202369208
Телефон: 
+359 879 111 222
Работно време: 
Понеделник-Петък 8:00-21:00
Основател на фирмата: 
Борислав Малинов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. 'Кир Благо Тодев' 4–10
Ценови диапазон: 
399-799 EURO
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Обучение
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2012
Категория: 
МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ЛАГЕР В БАНСКО ЛъкиКидс Туризъм 9abf6f8122663e2af82f1edd18d0fd40

Вашето дете изпитва затруднения в обучението си по английски език в училище? То се притеснява и чувства неувереност  да комуникира на английски? Ако искате да помогнете на детето си в изучението на английски, доста добър вариант е да го запишете на детски лагер с интензивно обучение по английски език. Такъв е международен езиков лагер Lucky Kids. Той се провежда ежегодно в  планинския курорт Банско под постоянния контрол на квалифицирани преподаватели и аниматори. В лагера могат да се запишат деца с различно ниво на владеене на английски език. Там децата не само получават нови знания по английски език, но и се научават лесно да говорят на езика, да го разбират при слушане и едновременно с това получават една страхотна ваканция. Лагерът включва интензивни часове по английски, които се ръководят от опитни преподаватели с роден английски език. Екипът на лагера е разработил специална програма, която включва в себе си теоретична част, граматически упражнения и различни теми. При обучението на английски се прилагат новаторски методи на преподаване, които следват последните тенденции в педагогиката на обучението по английски език. Лагерът включва учебни часове в  стаи с пълно съвременно оборудване, в тях има интерактивни дъски и таблети. В часовете се отделя време, където учителите представят на децата как точно се прави презентация и така децата се научават на способността да презентират. Учебните часове включват също много комуникация на английски между учителите и децата и различни образователни игри. И така с помощта на тези методи учебния материал се усвоява по много лесен начин от децата и те по-лесно преодоляват така наречената “езикова бариера“. По този начин се създава една англоезична среда, в която децата придобиват повече увереност при разтговор, също така те развиват умението си за слушане с разбиране. 

Освен интензивните уроци, в лагера се провеждат различни по вид  физически активности в Родопите, Пирин и Рила като например конна езда, каране на колело, игра на пейнтбол, ролеви игри, класове по танци, йога, училище по готварство, пикник.

Освен това, в лагера се помага на децата да се запознаят с главните добродетели например като респект, честност, толерантност и други, и също така те разиват умение за работа в екип. Освен това, децата усвояват добри маниери на хранене.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed