Мелници за мивка

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
201640539
Телефон: 
0885088810
Работно време: 
онлайн магазин, денонощно
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
онлайн
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
диспозери
Дата на регистрация на фирмата: 
November, 2021
Категория: 

Онлайн магазинът ни "Мелници за мивка" е специализиран в продажбата на диспозери за хранителни отпадъци, монтиращи се под сифона.

Защо ни трябва диспозер?

Хранителните отпадъци са около 20% от целия битов отпадък на едно домакинство. С натискането на един бутон, безопасно можем лесно да се отървем от остатъците при готвене(напр. обелки от зеленчуци, яйчени черупки и т.н.) или по чиниите след ядене(напр. кости от риба и птици, месни отпадъци и т.н). Използвайки мелница (диспозер) за хранителни отпадъци , кофата за боклук вече няма да е източник на бактерии и неприятни миризми.

Къде се монтира диспозера и как работи?

Мелницата (диспозер) се монтира под стандартния сифон на кухненската мивка(съвместима с всички видове мивки), и на изхода се свързва с канализационната тръба. Отпадъците се изсипват в мелницата (диспозер) през сифона, смилат се фино и изтичат заедно с водата в канализацията, като няма опасност от запушване на канализацията. По този начин във вашата кухня няма да има разлагащи се хранителни отпадъци, които водят до неприятни миризми, насекоми и бактерии.

  • Безопасно ли е използването на диспозера (мелница за хранителни отпадъци)? - Да! Пускането на мелницата за хранителни отпадъци става посредством пневматичен бутон (т.е. нямате допир до електричество въпреки мокрия плот на вашата мивка), както и нямате допир до смилащите части в самата мелница за хранителни отпадъци.
  • Представлява ли удобство ползването на диспозера (мелница за мивка)? - Да! Ползвайки диспозера ще изхвърляте значително по-малко отпадък. Всички хранителни отпадъци ще бъдат много ситно смляни и заедно с отпадната вода ще отидат в канализацията, което ще доведе до липсата на миризми и събирането на насекоми.
  • Възможно ли е да изплатим инвестицията за диспозера? - Да! Ползвайки мелницата за мивка значително ще намалим разходите си за консумативи като пликове за боклук, както и големите разходи по поддръжка на канализацията (няма нужда да купувате препарати за отпушване на тръбите, както и няма да ви се налага да харчите пари излишно за водопроводчици и поддръжка на канализацията)
  • Трябват ли специални грижи за диспозера? - Не! Просто задръжте пусната водата и мелницата малко време след като е смелила отпадъците. Има и други много лесни начини за поддръжка на диспозера, като да смелите няколко бучки лед или да сложите малко течен сапун и на течаща вода да работи диспозера малко.
  • Ще бъдем ли по-екологични използвайки диспозер? - Да! Използвайки мелница за хранителни отпадъци драстично намалявате количеството отпадъци които изхвърлят, съответно ползвате по-малко пликове за смет, който са предимно от найлон.

InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed