Магазин за прахосмукачки онлайн - Prahosmukachki.com

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (5 votes)
Телефон: 
+359 32 944 852
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:30-18:00
Основател на фирмата: 
Петко Моллов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Рогошко шосе“ 6, 4003 Пловдив
Ценови диапазон: 
20-3000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Марки: 
GHIBLI
MASTERVAC
RUG DOCTOR
LINDHAUS
HAAGA
Prahosmukachki.com Индустрия, Производство 2801e4c847def74f1fa911b175d9a713
Prahosmukachki.com Индустрия, Производство e62d210aece4ba0492b164a14d8902ff

Ако искате да закупите или да наемете прахосмукачки за професионална употреба, както и всякаква друг почистваща техника www.prahosmukachki.com  е правилното място. Сайтът е лесен за маневриране с ясно подредени артикули и описания. Можете да видите всички видове уреди за професионално почистване с описания и пълни характеристики. Голямото разнообразие предлага машини за сухо и мокро изсмукване, за пране на килими, тапицерии, миене на твърди повърхности, както и за сухо пране и за почистване с пара.

Уреди за почистване на ескалатори и трудно достъпни места, както и за метене на открити площи.

В зависимост от нуждите на клиента предлагат различни опции за закупуване и наем. Ако имате заведение, хотел, предприятие, офис или сграда, нуждаещи се от почистване, можете да бъдете сигурни, че избирайки prahosmukachki.com ще си решите проблема бързо и лесно. Независимо в коя индустрия е вашият бизнес – фармацевтичен, производствен или пък хранително-вкусов, предлаганият асортимент, ще ви предостави всичко нужно.

Собственик на електронния магазин е Таргет Медия Груп ООД, разположени на територията на гр. Пловдив.

Дистрибутират и сервизират само техника, която е с доказано качество от водещи европейски марки - GHIBLI, MASTERVAC, DUPLEX, HAAGA, PROFI EUROPE, RUG DOCTOR, LINDHAUS, CADDY CLEAN. Самите машини са изработени от материали с високо качество и освен това са безопасни за околната среда. Всяка една от тях е съобразена с международните норми за безопасност. Освен това фирмата разполага и с висококвалифициран екип, който да ви отговори на всички въпроси и да ви помогне с почистването.

Асортиментът включва прахосмукачки за индустриална употреба с различна вместимост и мощност, като и водосмукачки и такива за сухо почистване. Клиентите могат да избират и между два вида екстрактори – едномоторни и двумоторни, различни видове почистващи машини на кабел и на батерии, подходящи за големи твърди площи. За пране предлагат универсални машини за твърди и меки настилки, както и такива с пара. Включили са и еднодискови машини подходящи не само за почистване, ами и за полиране на гладки повърхности. Освен това можете да изберете и метачна машина или машина подходяща за почистване на фризьорски салони. Ако вече сте закупили вашият професионален уред за почистване, prahosmukachki.com ви помагат с избора и на консумативи – от допълнителните четки до различните видове торбички.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed