Магазин за бижута онлайн СОМАХА

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (6 votes)
Булстат (ЕИК): 
200675793
Телефон: 
+359896753863
Работно време: 
Понеделник до Събота 10:00 - 19:30
Основател на фирмата: 
Сона Фесчиян-Драганска
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, ул. „Отец Паисий“ 2
Ценови диапазон: 
6-1127 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2017
Марки: 
СОМАХА
Еssence
СОМАХА С ЕООД Магазини и пазаруване 37d813646ce20894a8d94c37fb422873

Онлайн магазинът за бижута СОМАХА е мястото, където можете да намерите елегантен подарък за скъпите ви хора.

Създадена от древността, тя и до днес успява да задоволи потребността ни от красиви украшения, изработени от благородни метали. Ако търсите оригинални модели, създадено качествено и с внимание към всеки отделен детайл, разгледайте магазин за бижута онлайн СОМАХА.

Предлагаме богат асортимент от продукти, за които няма да се налага да чакате. Ако вече сте си избрали модел, можем да ви го изработим чрез лазерно гравиране и лазерно рязане, за да се превърне в детайлен красив артикул, който да подарите или да запазите за себе си. В бижутерията ни можете да се насладите на уникални изделия от злато, сребро и стомана. Златните бижута са най-добрият приятел на жената от както свят светува. Мъжете от своя страна, знаят това и се възползват във всеки удобен случай. Независимо дали става въпрос за пръстен, верижка, обеци или гривна, всеки иска подаръкът му да е качествен и стилен. Много мъже също предпочитат златните бижута, за украшения по тях.

Ние в СОМАХА сме подбрали такива модели, на които хората да завидят.

За всички, които не харесват злато по една или по друга причина, ви предлагаме стоманени и сребърни бижута. Среброто, като благороден метал е познато още от древността с лечебните си свойства. Подходящо е за подарък, както за големи хора, така и за малки деца. Особено интересни са сребърните лъжички, които могат да се подарят при раждането на бебе. Нашата народопсихология е свързала много празници и поверия и със златото и със среброто, но ние се опитваме освен да спазваме традициите, да въвеждаме и нови тенденции. Нашият асортимент включва и изделия от стоманена бижутерия. Много хора предпочитат този тип украшения, защото не подлежат на деформация, корозия или каквото и да е изменение през годините. Освен това мъжете, намират един символичен елемент на излъчване на сила, чрез носенето на твърдият метал стомана.

Освен традиционните бижута, като верижки, гривни, обеци и сребърни и златни часовници, в СОМАХА ще откриете и сребърни и златни икони, бебешки дрънкулки и дори съдове. Сребърните съдове са един много оригинален подарък, символ на загриженост и изтънченост.

Освен вече създадените артикули, можем да ви предложим и изработване по ваш модел. В СОМАХА сме експерти в изготвянето на качествени рекламни материали, чрез лазерно гравиране и рязане. При нас можете да поръчате сувенири, плакети, визитки, рекламни табели, ключодържатели и др. Можем да ви ги изработим от  дърво, двуцветен ABS, стомана или пък алуминий.

Вижте повече на: https://bit.ly/2J4pIS1


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed