LuckyFit

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
BG202369208
Телефон: 
+359 2 806 61 78
Работно време: 
Понеделник-Петък 8:00-21:00
Основател на фирмата: 
Borislav Malinov
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
Банско ул. 'Кир Благо Тодев' 8
Ценови диапазон: 
107-1389 EURO
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Други
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Отслабване, Детокс
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2013
Категория: 
Туристически мениджмънт ЕООД Туризъм 494026732757f14c65f8cea843a9e9de

Ако имате проблем с излишните килограми и търсите ефективен и безопасен метод да отслабнете, Lucky Fit ще ви помогне с това.

Lucky Fit е център за отслабване, пречистване и обновяване на организма.

Той е създаден през 2008 г. и се провежда в Банско под лекарски контрол, като е подходящ както за хора със наднормено тегло, така и за хора, които просто искат да релаксират и да пречистят тялото си от токсините. Центърът за отслабване предлага различни програми включващи здравословен и разнообразен хранителен режим и ежедневни физически активности, които ефективно намаляват теглото, зареждат организма с енергия и възвръщат тонуса. Предлага се 7-дневна програма, при която има гарантирано отслабване с 4-6% от общото тегло и 14-дневна програма, при която има 6-8% редукция на теглото.

Изискването за всички участници в програмите за отслабване е да са в добро здраве и да нямат сериозни здравословни оплаквания.

В началото на програмата участниците преминават през общ медицински преглед, при който се определя телесното тегло и общото им здравословно състояние. Също така се прави ехография на сърце и кардиограма. Хранителният режим се подготвя и предписва от проф. Божидар Попов. Менюто, което центърът предлага е вкусно, разнообразно и пълноценно и варира при различните програми от 1100 до 1400 ккал. на ден. Консумират се изцяло здравословни ястия, пие се зеолит, жива вода и прясно изцеден фреш от плодове и зеленчуци, които са запазили полезното си съдържание на ензими. Физическите активности включват комбинирана гимнастика, каланетика, пилатес, йога, Тае-бо, фитнес, също и вечерни развлечения като народни и латино танци. Също и планински разходки и екскурзии до планински обекти, планинско катерене, конна езда. Провеждат се ежедневни китайски дихателни техники, беседи и лекции, където се говори за наднорменото тегло и се дават ценни съвети.

Центърът разполага също със СПА център, включващ масажи, сауна, хидроджет, вътрешен басейн, модерен фитнес, комфортен лоби бар, изискан ресторант Ле Бистро. Lucky Fit помага на клиентите не само да се отърват от излишните килограми и нездравословните си навици, но и да преборят стреса, да се освежат и повишат физическата си издръжливост. Също така по време на програмата участниците се научават как впоследствие след като отслабнат да поддържат своето идеално тегло и получават полезни напътствия за здравословен и активен начин на живот. Друга цел на Lucky Fit е да предостави възможност на участниците да се забавляват в процеса на отслабване в една комфортна и красива обстановка и да си тръгнат с положителни спомени.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed